Academia de Stil

Academia de stil
Haina nu-l face pe om, dar spune o poveste despre cel care o poarta! Nu te poate face mai inalt sau mai scund, pentru ca personalitatea ta izvoraste din interior. Insa te poate face cu siguranta unic si memorabil. 

Plecand de la aceasta vizune, am fondat Academia de Stil, un loc in care atat indivizii, cat si companiile sa gaseasca un serviciu de training complet, personalizat nevoilor lor. Misiunea noastra este sa oferim sfaturi, idei si sa ajutăm barbatii din Romania sa isi identifice stilul personal si sa se puna in valoare prin alcatuiri inspirate de tinute si accesorii, potrivite personalitatii, conformatiei si imaginii profesionale.

Prin constientizarea faptului ca haina spune o poveste despre tine, vei deveni mai atent si mai creativ, atunci cand vine vorba de alegerea costumului, a pantofilor sau a cravatei pe care o porti.
De asemenea, serviciile Academiei de Stil te vor ajuta sa iti alcatuiesti tinutele potrivit destinatiei pentru care te imbraci, sa identifici dress-code-urile diferitelor evenimente si sa iti pui in valoare atributele profesionale prin tinuta.

Mai mult, serviciile de training au si o componenta destinata imaginii de business, atat individuala, cat si a companiei. Astfel, iti punem la dispozitie experienta consilierilor nostri vestimentari pentru a identifica cum poti comunica mai precis prin imaginea personala.

Companiile care doresc sa stabileasca un dress code pentru staff pot, de asemenea, beneficia de un set de servicii integrate.