Sfaturi pentru o vară incendiară - Ce țesături și culori să alegi

O vară incendiară se planifică din timp, iar ținutele care te vor acompania nu trebuie omise. Mai ales că, știi foarte bine, o ținută bespoke este manufacturată în 60 de ore. Am vrut să ne asigurăm că vei arăta impecabil în toate aventurile pe care le pregătești și am făcut o listă de recomandări care te vor ajuta să te simți în largul tău atunci când temperaturile depășesc 30 de grade. 

Culorile sunt noul negru

Vara aceasta îți sugerăm să încerci noi palete de culori, precum nuanțe de portocaliu, violet și roșu. Astfel, vei reprezenta pata de culoare de care are nevoie orice eveniment, indiferent dacă ieși în oraș sau dacă ești la o terasă pe Riviera Franceză. 

Pasteluri pentru garden party

Atunci când spui “garden party”, ar trebui să te gândești automat la materiale ușoare, în culori pastelate. Sezonul acesta poți purta cu încredere lavandă sau roz prăfuit, dacă vrei să faci un pas înainte în spectrul culorilor și să te detașezi de vernilul și albastrul pal pe care l-ai purtat, poate, în trecut. 

Sail away

Suntem pasionați de sailing și ne plac și ținutele care vin la pachet cu această activitate. Nu poți începe vara fără pantaloni albi din bumbac și un sacou din in bleumarin. Bineînțeles, tricourile polo din bumbac trebuie să nu lipsească în bagajul tău pentru sailing. În plus, dacă nu reușești să ieși din oraș într-un weekend aglomerat, te poți transpune mental în starea de vacanță cu ajutorul acestor piese vestimentare pline de personalitate. 

Petrecere pe plajă până la răsărit

O vară nu e completă dacă nu dansezi măcar o dată până la răsărit. În acest context, inul este nelipsit, indiferent dacă este vorba despre pantaloni sau cămașă. Dacă petreci o pe plajă într-o seară răcoroasă, poți completa ținuta cu un blazer din bumbac și cu o pereche de loafers într-o culoare deschisă. 

Printuri îndrăznețe

Indiferent dacă până acum ai purtat țesături cu print doar pe căptușeala sacoului, sau dacă ai o gamă largă de cămăși înflorate și ascoturi pestrițe, îți sugerăm să arunci o privire asupra celor mai noi cămăși din mătase din colecția Sartorial Summer. 

Dacă ai început deja să ceri oferte la agențiile de turism și să îți planifici o vară de neuitat, ai putea să programezi și o întrevedere cu unul dintre consilierii SARTO bespoke. Ei te vor ajuta să alegi cele mai potrivite țesături și modele, astfel încât să ai deja bagajul pregătit când pleci în următoarea ta aventură.

30.06.2022