Sarto
  • Cosul meu
  • Nu sunt produse in cosul de cumparaturi.

ro en

Camasa de nerefuzat

Cod produs: CAMASA-DE-NEREFUZAT
501 lei 590 lei
Descriere

Camasile pe comanda din Oferta de Nerefuzat pot fi adaptate pentru orice sezon si stil: casual, business sau gala. Realizate din tesaturi 100% naturale de inalta calitate, camasile vor fi personalizate in detaliu pentru viitorul purtator. Va punem la dispozitie o gama variata de tesaturi din bumbac egiptea sau in si o diversitate de culori si pattern-uri.

Un consilier vestimentar va lua masurile, iar impreuna veti alege: tipul si culoarea tesaturii, tipul de guler si de manseta, culoarea nasturilor si a butonierelor, precum si alte elemente, inclusiv monograma. 

IMPORTANT

Discount-ul se aplica exclusiv pentru produsele cumparate ONLINE prin campania O Oferta de Nerefuzat. Produsul poate fi cumparat in limita stocului disponibil, doar 50 de bucati sunt puse in circulatie.

Imaginile sunt exemplificative. Va punem la dispozitie aprox. 50 de tesaturi, in limita stocului disponibil.

Pentru realizarea camasii este obligatorie o intalnire in Bucuresti cu un consultant SARTO care va va lua masurile si va prezenta optiunile de personalizare disponibile.

In Bucuresti consultantul se poate deplasa la o destinatie solicitata de client: ex. la birou, domiciliu etc. Pentru orice alte orase, este necesara deplasarea clientului in Bucuresti. 

Intalnirea cu un consultant se poate programa in 1-2 zile lucratoare de la achitarea comenzii.

Camasa va fi gata de livrare in cca. 15 de zile dupa ce au fost luate masuratorile.

Ce spun clientii Sarto
Clientii Sarto
Produse recomandate