Comenzi Online (Ajutor)

Proces comanda online
Plasarea unei comenzi in magazinul online SARTO este urmata de o verificare interna a disponibilitatii produselor solicitate. Confirmarea sau infirmarea disponibilitatii va veni din partea SARTO bespoke in maximum 2 zile lucratoare de la plasarea comenzii. In cazul in care produsele comandate sunt disponibile, veti fi notificat de acest lucru pe adresa de e-mail setata in contul dumneavoastra de pe site-ul sarto.ro. 
Din momentul confirmarii disponibilitatii unui produs de catre SARTO, clientul are la dispozitie 2 zile pentru a face plata prin transfer bancar sau 3 zile pentru a ridica si plati personal produsul in showroom (in functie de optiunea sa). 

Modalitati de plata
Pentru achizitionarea produselor din magazinul online SARTO bespoke, modalitatile de plata disponibile sunt: 
a. ramburs prin curierat
b. transfer bancar 
c. in cazul in care clientul ridica personal produsul din showroom-ul SARTO, acesta are optiunea de plata numerar sau prin POS
 
Optiuni livrare
Produsele sunt livrate exclusiv pe teritoriul Romaniei: in Bucuresti prin curieri proprii, iar in restul tarii printr-o firma de curierat. 
Totodata, clientii pot opta pentru ridicarea personala a produsului din showroom-ul SARTO bespoke. 
 
Durata de livrare a produselor
Daca produsul comandat este in stoc, livrarea se va face in 48 de ore (2 zile lucratoare) de la confirmarea comenzii. Confirmarea se face pe adresa de e-mail furnizata de utilizator in momentul crearii unui cont pe site-ul sarto.ro. 

Suport comenzi
Pentru intrebari referitoare la produse: 0752 207 206 
Pentru intrebari cu privire la plata, livrare si retur: 0749 059 999
 
Politica de retur
Clientii isi pot exprima dorinta de a returna produsul cumparat online de pe sarto.ro in 14 zile, termen care se calculeaza din ziua urmatoare zilei in care au primit coletul. Pentru a returna produsul este necesara completarea unui formular de retur si respectarea conditiilor detaliate in pagina Politica de retur
Pentru o informare completa, va rugam sa vizitati pagina de Termeni si Conditii