Sarto
  • Cosul meu
  • Nu sunt produse in cosul de cumparaturi.

ro en

Costum bespoke din tesatura Scabal: 1490 EURO: 7.206,00 lei

Avantaj client -25%
Avantaj client

Pentru costume cu adevarat exceptionale, SARTO bespoke va pune la dispozitie peste 1500 de modele de tesaturi SCABAL. De asemenea, peste 250 dintre acestea sunt disponibile la un pret special, deoarece dorim sa aveti o experienta bespoke desavarsita cu optiuni vaste de pesonalizare.

Realizate din fibre naturale de cea mai inalta calitate, tesaturile Scabal ofera un look sofisticat si in acelasi timp garanteaza confort absolut gentleman-ului aflat in continua miscare. In plus, datorita tehnologiilor inovative utilizate, aceste tesaturi fine cu aspect matasos sunt deosebit de rezistente la sifonare.

Un brand de prestigiu ce combina traditia britanica, sofisticarea si inovatia, Scabal aduce in fiecare sezon o selectie impresionanta de culori si texturi ce exprima eleganta si bun gust. Pe cei care deja cunosc si apreciaza rafinamentul Scabal, ii invitam sa descopere noua colectie de tesaturi pentru primavara-vara. Inspirate de stilul de viata caracteristic gentlemanului modern, acestea se adapteaza perfect oricarui stil, de la business sobru la casual relaxat.

In atelierul SARTO, fiecare costum bespoke realizat in peste 60 de ore de manopera, de catre croitori talentati, a caror experienta de peste 30 de ani isi pune amprenta in fiecare detaliu. Tiparul se deseneaza pentru fiecare corp, coordonatele masurate fiind suficiente pentru a reda cu perfectiune tinuta. 

Aflati mai multe detalii despre calitatea tesaturilor Scabal

Adauga in Cos