Costumul Bespoke

CONCEPTUL BESPOKE
De departe cel mai elocvent procedeu de constructie a unui costum, bespoke reprezinta stilul traditional de croitorie, ce presupune croirea unui costum de la zero, dupa un tipar anume dezvoltat pentru purtator.
CARACTERISTICILE PROCEDEULUI
Tiparul se deseneaza pentru fiecare corp, coordonatele masurate fiind suficiente pentru a reda cu perfectiune tinuta.
Dupa dezvoltarea tiparului, costumul se croieste manual, se pregateste de proba, unde este verificat fiecare aspect pentru a raspunde chiar si celor mai inalte asteptari. In urma probei, costumul este gata in aproximativ zece zile.
Specifice costumului bespoke sunt: lucrul de mana, procedee traditionale ce sunt respectate cu strictete si detalii milimetrice ce tradeaza pasiunea croitorilor de comanda.
AVANTAJELE COSTUMULUI
Costumul bespoke autentic este construit dupa un proces dedicat detaliilor si preciziei micro-metrice, completat cu o interactiune constanta cu clientul, motiv pentru care asigura o tinuta perfecta, ca o extensie a conformatiei celui ce o poarta.
DE CE BESPOKE?
Costumul SARTO bespoke este croit si manufacturat manual de la zero dupa un tipar unic. Un costum pe comanda autentic este fidel conformatiei corporale a purtatorului, intruchipandu-l perfect.
Procesul presupune o proba intermediara a costumului, garantand astfel perfectiunea acestuia si satisfactia clientului, ocazie cu care ne asiguram ca toate elementele sunt centrate pe corp, fara cute si falduri deranjante.
Intrucat totul este posibil, nivelul de personalizare merge la o precizie micro-metrica. Costumul bespoke ofera o performanta superioara (aerisit in zilele toride de vara, durata lunga de viata, rezistenta la sifonare).