Preturi costume bespoke

Preturi costume bespoke
SARTO (croitor în italiana) este locul in care imaginatia si necesitatea se intalnesc pentru a modela tinute pe masura barbatilor. In 2011 s-a fundamentat proiectul si scopul nostru de a oferi un serviciu complet de croitorie, asa cum era odata, cu atentie, cu daruire, cu apreciere pentru frumos si respect pentru util.
Conceptul SARTO presupune reunirea a doua componente foarte importante: pe de-o parte confectionarea unei vestimentatii complete – pe masura purtatorului, iar pe de alta parte, oferirea unui serviciu de consiliere vestimentara la cele mai inalte standarde.

Proiectul nostru se concentreaza in egala masura pe cele doua componente, deoarece punem pret, inainte de toate, pe imaginea clientilor si suntem dedicati construirii celor mai potrivite si avantajoase tinute.
Astfel, ne dam in continuare silinta să va punem la dispozitie o sartorie reprezentativa stilului italienesc al costumelor croite pe masura, unde, fie ca veniti pentru ca purtati costum zilnic sau pentru ca aveti un eveniment special, veti beneficia de consultanti vestimentari specializati, de unii dintre cei mai competenti croitori si de unele dintre cele mai fine tesaturi din lume.

Noi consideram povestea SARTO o poveste de succes pentru ca am reusit sa ne transformam pasiunea si visul in realitate, intr-un loc in care clientii ne devin prieteni si prietenii revin cu placere. De ce sa alegeti SARTO? Fiindca avem croitori talentati, tesaturi fine, bun-gust si respectul cuvenit domnilor.