Proces realizare costume

Proces realizare costume
Tinutele SARTO bespoke pun pret pe identitatea si personalitatea dumneavoastra, motiv pentru care construirea tinutei incepe cu o intalnire prin serviciul SARTO On Call sau o vizita la showroom. Apoi, in functie de necesitatile si asteptarile pe care le aveti, incepem sa conturam tinuta. 

Procesul este simplu: consultam oferta de tesaturi, alegem structura, croiala si constructia, stabilim detaliile (captuseala, nasturi, butoniere, monograma) si luam masurile. In acest punct se realizeaza plasarea comenzii si plata avansului (50% din comanda), urmand sa ne revedem la proba intermediara, care survine cam la 20 de zile de la comanda. Produsele sunt gata la o saptamana dupa proba intermediara. 

In ciuda faptului ca nu este necesar, pentru confortul psihologic al clientilor putem face si o proba finala, ocazie cu care va vom preda produsele comandate. Daca nu doriti o proba finala, un reprezentant SARTO va poate livra personal produsele in Bucuresti sau in judetul Ilfov. De asemenea, exista optiunea livrarii prin curier.

Durata Realizare Costume

Executia pentru costume, pantaloni, sacouri, veste, paltoane, trench-coat-uri si pardesie dureaza aproximativ 30 de zile, cu o proba intermediara ce survine la aproximativ 3 saptamani de la comanda si plata avans.
Executia camasilor dureaza aproximativ 30 de zile de la comanda si plata avans.
Pentru ca stim ca nu toate evenimentele din viata noastra sunt planificate, va venim in intampinare cu un serviciu de executie de urgenta. In schimbul unei taxe, va putem urgenta livrarea tinutei la 15 sau 7 zile.