Intrebari Frecvente

Q: Cum comand un costum sau o camasa?

A: Tinutele SARTO pun pret pe identitatea si personalitatea dumneavoastra, motiv pentru care construirea tinutei incepe cu o intalnire sau o vizita la showroom. Apoi, in functie de necesitatile si asteptarile pe care le aveti, incepem sa conturam costumul sau camasa de care aveti nevoie. Procesul este simplu: consultam oferta de tesaturi, alegem structura, croiala si constructia, stabilim detaliile (captuseala, nasturii, butonierele, monograma) si luam masurile. In acest punct se realizeaza plasarea comenzii si plata avansului (50% din comanda), urmand sa ne revedem la proba. In majoritatea cazurilor, la proba va vom preda produsele comandate. In situatia in care exista retusuri, comanda dumneavoastra va fi livrata in cel mult 3 zile.

Q: Cat dureaza procesul de achizitie a unui costum?
A: De la vizita la showroom, in urma careia s-au ales toate detaliile si s-au luat masurile, comanda dumneavoastra va sosi in maximum 30 de zile pentru un costum si in maximum 20 de zile pentru o camasa.

Q: Cum cumpar in situatii urgente?
A: Pentru ca stim ca nu toate evenimentele din viata noastra sunt planificate, va venim in intampinare cu un serviciu de executie de urgenta. In schimbul unei taxe, va putem urgenta livrarea costumului sau a camasii la 15 sau 7 zile.

Q: Pot comanda/cumpara online?
A: Fiind un serviciu complet personalizat, croiala unui costum made-to-measure presupune o intalnire cu un consultant SARTO. Pentru moment, restrictiile tehnologice ale interfetelor online nu ne-au permis sa redam cu fidelitate experienta SARTO, motiv pentru care va invitam la o intalnire. Daca timpul nu va permite, va punem la dispozitie serviciul On Call, prin care un consultant vestimentar SARTO va poate vizita la birou sau acasa. Pana la urmatoarea intalnire insa, va invitam sa accesati configuratorul nostru online, pentru a experimenta numeroasele optiuni de construire a unui costum sau a unei camasi.

Q: Cum facem cadouri prin intermediul SARTO?
A: SARTO este mereu o alegere inspirata pentru un cadou cu o nota de personalitate. Fie ca veti darui un cadou pe care il alegeti dumneavoastra direct sau optati pentru un voucher, SARTO va sta la dispozitie. Voucherele pot fi achizitionate in showroom, telefonic sau prin e-mail si sunt valabile pentru orice categorie de produse aleasa (costum, sacou, pantaloni, camasa, accesorii).

Q: Care sunt preturile?
A: Filozofia made-to-measure caracteristica SARTO presupune ca si costurile sunt croite pe masura asteptarilor si posibilitatilor dumneavoastra. Orientativ, preturile pornesc de la 2100 de lei pentru un costum (format din doua piese) si se ajusteaza in functie de tesatura aleasa. Nu va speriati, majoritatea stofelor pentru costum sunt incluse in categoria 2100 – 4500 lei. La camasi, acestea sunt cuprinse intre 500 si 700 lei, iar accesoriile variaza de la 100 la 400 lei. Pretul de pornire al pantofilor este 700 lei si poate ajunge la 1200 lei. Orice ati alege, vom construi pentru dumneavoastra tinuta potrivita la pretul corect.

Q: Pot proba inainte de a comanda?
A: Tinutele SARTO sunt preferate de clientii nostri tocmai pentru ca ii reprezinta si sunt croite pe masurile lor. Pentru a veni in intampinarea dumneavoastra, va punem la dispozitie mostrare in care puteti vedea, atinge si compara tesaturile si o vasta varietate de etaloane, croite pe masuri intermediare si tipare variate, pentru a va putea imagina viitoarele costume si camasi. Bineinteles, aceasta este doar o incercare de a reda produsul finit, care, croit pe masurile dumneavoastra, va va reprezenta in totalitate.

Q: Pot cumpara doar sacoul sau pantalonii?
A: Noi credem mai mult in calitate si mai putin in cantitate. De aceea, fiecare produs este privit in individualitatea sa ca parte din familia SARTO. Fiecare achizitie este importanta si isi are rostul, atat ca piesa individuala, cat si ca parte din intreg. Astfel, fie ca va doriti o camasa, un costum, un sacou, o pereche de pantaloni, o batista sau pur si simplu vreti sa ne vizitati, noi va asteptam cu drag. Consilierea si cafeaua sunt din partea SARTO!

0723 578 741
[email protected]