Termeni si conditii

1. Informatii generale

1.1. Prezentul document stabileste termenii si conditiile care guverneaza utilizarea website-ului www.sarto.ro si cumpararea de produse prin comanda online prin intermediul acestui site web.

1.2. Vizitarea, folosirea sau comandarea produselor vizualizate pe website-ul www.sarto.ro implica acceptarea prezentilor Termeni si Conditii. Pentru folosirea in bune conditii a website-ului, va adresam rugamintea de a citi cu atentie si in integralitate acesti Termeni si Conditii.

1.3. Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii sau ale site-ului www.sarto.com fara o notificare prealabila, aceste modificari devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toti utilizatorii. Aveti responsabilitatea de a citi cu regularitate Termenii si Conditiile website-ului nostru, de fiecare data urmand a se aplica acea versiune in vigoare la momentul incheierii contractului sau utilizarii website-ului.

1.4. Informatii despre companie:

Denumire: SARTO made to measure S.R.L.

Sediu: str. Maior Gheorghe Sontu nr.10-12, et.1, ap. 6, sector 1, Bucuresti, Romania

Contact: [email protected]

 

2. Drepturi de proprietate

2.1. Toate drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala asupra tuturor materialelor sau informatiilor continute de acest website (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date) de pe www.sarto.ro, revin companiei SARTO made to measure.

2.2. Orice utilizare a site-ului www.sarto.ro sau a continutului sau, inclusiv copierea sau stocarea integrala sau partiala a continutului, in alt scop decat pentru uzul dumneavoastra personal si necomercial, este permisa numai cu acordul prealabil in scris al SARTO made to measure.

2.3. Pentru a raporta o eventuala incalcare a dreptului de autor sesizata pe site, va rugam sa ne contactati la adresa [email protected]

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

SARTO made to measure asigura, in conditiile legii, pastrarea confidentialitatii datelor cu caracter personal ale utilizatorilor si respectarea dreptului acestora la protectia vietii private. Aceasta obligatie nu se aplica in cazul informatiilor dezvaluite deliberat de catre utilizatori unor terte parti, mai inainte sau ulterior furnizarii de date prin intermediul site-ului www.sarto.ro.

Furnizandu-ne datele dumneavoastra cu caracter personal, consimtiti la utilizarea de catre noi a datelor colectate in scopul de a ne indeplini angajamentele asumate fată de dumneavoastra si de a va furniza serviciul promis. Datele dumneavoastra vor fi utilizate in urmatoarele scopuri:

1. Pentru a raspunde intrebarilor si solicitarilor trimise de dumneavoastra prin intermediul formularului de contact.
2. Pentru a va informa cu privire la serviciile noi sau modificate (de exemplu, adresa dumneavoastra de e-mail).
3. Pentru a va trimite oferte de marketing, cum ar fi newslettere si cataloage (de exemplu, adresa de e-mail, numele si adresa dumneavoastra postala).
4.Pentru a va contacta in eventualitatea oricaror probleme cu livrarea produselor dumneavoastra.
5. Pentru a notifica castigatorii, in cazul competitiilor organizate online.

Accesul la date

SARTO made to measure nu va transfera, vinde sau oferi la schimb datele dumneavoastra catre terti pentru scopuri de marketing. Datele care sunt transferate catre terti, de exemplu companii de curierat in legatura cu livrarea bunurilor, sunt folosite doar pentru a indeplini angajamentele SARTO made to measure fata de dumneavoastra.

Securitatea datelor

SARTO made to measure a luat masuri tehnice si organizaţionale pentru a proteja datele dumneavoastra impotriva pierderii, manipulării, accesului neautorizat etc. Aceste masuri sunt adaptate in permanenta în acord cu progresul si dezvoltarile tehnologice.

Copyright

Conținutul site-ului www.sarto.ro este protejat de legea privind dreptul de autor și este proprietatea SARTO made to measure.

0723 578 741
[email protected]