Sustinem initiativa #NoiFacemUnSpital

Sustinem initiativa #NoiFacemUnSpital

Categorie: Evenimente

La SARTO credem ca pasiunea poate uni oamenii pentru un scop comun. De aceea, am fost mai mult decat incantati sa participam la RGA Gala by LIFE.ro, un eveniment menit sa aduca recunoastere golferilor din Romania si, totodata, sa ne reaminteasca faptul ca fiecare dintre noi isi poate lasa amprenta in bine, prin contributii in folosul comunitatii.

In parteneriat cu Asociatia Daruieste Viata, evenimentul a gazduit o licitatie caritabila dedicata initiativei #NoiFacemUnSpital, ce are ca scop construirea primului spital de oncologie pediatrica din Romania. In prezenta Oanei Gheorghiu si a lui Carmen Uscatu, fondatoarele asociatiei, intr-o singura seara s-au strans peste 30.000 euro pentru un proiect ce pune pe primul loc viata, oferind o noua sansa copiilor romani care sufera de cancer.

Obiectele donate pentru licitatie au venit de la campioni sportivi precum Ilie Nastase si Simona Halep, dar si de la designeri si brand-uri care stiu ca valoarea emotionala o poate dubla sau tripla pe cea materiala. 
Costumul bespoke realizat din tesatura Scabal oferit de SARTO bespoke pentru aceasta licitatie a fost o piesa disputata de mai multi participanti, adjudecat in final pentru suma de 2100 de euro. 

De aproape doi ani de cand ne implicam in astfel de proiecte, observam ca puterea exemplului este reala si ca exista o dorinta tot mai mare a ajuta si de a contribui. Nu putem decat sa continuam ce am inceput, cu speranta ca micile gesturi vor avea un mare imact. 

Mai mult despre aceasta gala, puteti citi pe LIFE.ro, partener al evenimentului.

Data: 12.12.2018

Despre sarto

Atelier autentic de croitorie pentru gentlemani. www.sarto.ro

Newsletter

Primeste recomandari vestimentare de la expertii SARTO!