Sarto
  • Cosul meu
  • Nu sunt produse in cosul de cumparaturi.

ro en

Termeni si conditii Black Friday 2023

Perioadă campanie:

10 – 12 noiembrie 2023

 

Termeni și Condiții de acordare a ofertelor:

 

Produsele pe comandă (bespoke și made to measure) vor fi achiziționate în campanie sub formă de vouchere.

În baza voucherului beneficiarul își poate comanda produsul dorit în termen de 6 luni de la data achiziției.

Pentru realizarea produsului este obligatorie cel puțin o vizită la showroom pentru măsurători și alegerea personalizărilor vestimentației.

În cazul în care clientul nu revendică produsul în termenul de 6 luni, acesta poate folosi în continuare suma achitată pentru a achiziționa produse SARTO, însă nu va mai beneficia de elementul promoțional aferent campaniei (nu va mai avea acces la prețurile preferențiale ale selecției de țesături prezentate în campanie).

Voucherul se acordă doar clienților care achită prețul integral până la data de 13 noiembrie 2023. Comenzile plasate și neachitate în termenul specificat, sunt considerate nule.

Beneficiul acordat prin acest voucher nu se cumulează cu alte oferte valabile la momentul achiziției sau revendicării sale.

Beneficiul se acordă în limita stocului disponibil. În cazul în care, din motive independente de SARTO bespoke, țesătura dorită nu se află pe stoc, SARTO va pune la dispoziție produse similare, oferite în condițiile specificate pe voucher și completate cu Termenii și Condițiile SARTO bespoke.