SARTO a luat naştere din pasiunea pentru frumos, elegant, comod şi dichisit

[...] Alina Matei: Mulțumesc, Alex, pentru timpul acordat cititorilor JURIDICE.ro. O să te rog să ne spui care a fost viața ta înainte de SARTO și cum a început să prindă viață SARTO.

Alexandru DrăganCu drag, mulţumim şi noi.

Viaţa înainte de SARTO a fost simplă şi frumoasă, cu tentative antreprenoriale şi perioade de lucru la proiecte dragi şi frumoase. Am lucrat preponderent în vânzări şi cam tot ce a presupus lucrul cu oamenii mi-a plăcut foarte mult.

SARTO a luat naştere din pasiunea pentru frumos, elegant, comod şi dichisit, ca o continuare firească a 2 proiecte începute şi ele tot din pasiune.

Alina Matei: Acum Alex + Matei = SARTO. Ești mulțumit de evoluția SARTO?

Alexandru Drăgan: Sunt mulţumit de evoluţia SARTO şi sunt fericit că, de la an la an, am reuşit să bucurăm şi să mulţumim din ce în ce mai mulţi clienţi şi, mai mult decât atât, mulţi dintre cei ce ne-au călcat pragul prima dată au continuat să ne frecventeze şi totodată să ne recomande în cercul lor de cunoscuţi. Asta ne motivează să creştem, să ne autodepăşim.

Alina Matei: SARTO se duce spre un anume tip de bărbat sau acel anume tip de bărbat caută SARTO?

Alexandru Drăgan: Ambele. Pe de-o parte, SARTO se adresează unui bărbat care apreciează valorile echipei, precum şi serviciile şi produsele SARTO. Separat, bărbatul care îşi doreşte mai mult, fie că vorbim despre servicii, produse, concept vestimentar, reînnoire de garderobă, minus 10 kg când pune sacoul pe el sau 8 ani mai puţin faţă de vârsta din buletin când poartă un costum care i se potriveşte, vine la SARTO....[citeste continuarea in juridice.ro]

23.03.2020