Marc Rissmann

Actorul si regizorul german Marc Rissmann a ales sa poarte pentru prima data o tinuta SARTO la Festivalul International de Film de la Berlin, editia 2020. 

Cunoscut de publicul larg pentru rolurile in productii ca Game of Thrones, The Last Kingdom si The Man in the High Castle, Marc Rissmann este un profesionist si in acelasi timp o prezenta magnetica ce capteaza atentia din jur fara efort.

A fost o provocare sa ne aducem contributia la imaginea unui artist care isi poate insusi zeci de personalitati pe platoul de filmare, insa nu ne-am oprit la prima tinuta de gala. Vara aceasta Marc Rissmann a participat la Gala Premiilor Gopo într-o ținută SARTO bespoke concepută special pentru evenimentele deosebite din agenda sa.

La garderoba am adaugat si tinutele business si casual, esentiale pentru intalnirile formale si semi-formale, si pe care Marc le insufleteste prin sarmul sau personal. 

Colaborarea cu el a fost o adevarata placere, lucru pe care il puncteaza si el intr-un scurt interviu:

“…I expected to get a nice suit. But my expectation was wonderfully exceeded. I found people that are passionate, like I am passionate

I walked in and it felt like love at first sight…”

/

“M-am asteptat sa obtin un costum dragut. Dar asteptarile mele au fost in mod minunat intrecute. Am gasit oameni pasionati, la fel ca mine.
Am intrat (in showroom) si a fost dragoste la prima vedere.”
 

24.07.2020