Masinistul

In timp ce Alin Ionescu este un barbat elegant cu o fire usor rezervata, Masinistul este o adevarata personalitate in domeniul automobilismului.  Chiar el isi descrie proiectul masinistul.ro ca fiind locul cu “povesti despre masini, oameni si pasiunea care aduce fierul la viata”.

Un fel de Superman al masinilor, Alin este ori la volan, imbracat impecabil, ori pierdut sub capota, analizand pisele cu interesul unui cunoscator. In majoritatea timpului, Alin este pe drum, documentand curse, parade si alte evenimente semnificative din lumea auto sau testand masini pe care multi dintre noi le vad doar in reviste sau filme.

Sa ii imbraci pe “cei doi” este o misiune dificila, pentru ca aspectul rafinat e doar o variabila intr-o ecuatie complicata; confortul, mobilitatea si rezistenta sunt de fapt elementele cheie in vestimentatia sa.
Este totodata o placere sa lucrezi cu Masinistul, fiindca fiecare haina realizata cu migala de catre croitorii nostri ajunge sa faca parte dintr-o poveste captivanta.

09.03.2018