Pavel Bartos

Pavel Bartoș este actor, prezentator TV, tată, soț și un prieten de nădejde, însă el preferă să se descrie ca fiind un om simplu care face ce-i place. Pasiunea pentru meseria sa îl determină să se reinventeze constant, pentru a-și surprinde publicul și pentru a da viață unor personaje mereu noi și autentice.


Pavel s-a intersectat cu SARTO în momentul în care a decis să aibă o garderobă personalizată, care să îl reprezinte mai bine, atât pe scenă, cât și la evenimentele semnificative din viața sa. Mereu în mișcare, o explozie de bună dispoziție și energie, Pavel ne-a avertizat de la bun început că pentru el nevoia de confort primează și ca pentru alți colaboratori a fost o provocare să îi poată oferi eleganță și confort în același timp.


Am acceptat provocarea și am construit împreună primele sale ținute elegante, pe care Pavel Bartoș le-a purtat în semifinalele și în marea finală a emisiunii "Românii au Talent". Chimia dintre Pavel și SARTO a fost una reală, încă de la început, ceea ce l-a determinat pe Pavel să adopte recomandările consultanților și să experimenteze mai mult cu garderoba personală.


Astfel, de la smochingul pentru gală, Pavel s-a îndreptat către ținute mai casual casual, pe care le-a gândit pentru prezența sa din cadrul festivalului TIFF, ediția 2021.

Plăcut surprins de complexitatea serviciului de croitorie și din ce în ce mai curios în privința detaliilor care alcătuiesc o ținută impecabilă, Pavel a realizat alături de SARTO Pastila de Stil – o serie de episoade concentrate pe stilul vestimentar masculin, presărate cu sfaturi, informații utile și cu umorul inconfundabil al lui Pavel Bartoș.
 

19.10.2021