Paul Olteanu

Paul Olteanu, fondatorul podcastului Mind Architect, dezvoltă și livrează programe de training, coaching și consultanță în neuroștiința comunicării, branding personal, discurs public și neuroștiința încrederii. 

În domeniul său, vestimentația este o formă de exprimare personală și o modalitate prin care își poate accesa încrederea de care are nevoie. Alături de SARTO în ultimii 10 ani, Paul a trecut de la statutul de client la cel de prieten apropiat al brandului nostru. 

Am realizat împreună cu el un podcast care explică importanța vestimentației în brandingul personal – pentru că, așa cum am stabilit deja, hainele conturează și evidențiază personalitatea unui individ (în caz că vă întrebați dacă haina face pe om). 

Paul a reprezentat o inspirație pentru noi în materie de perspectivă asupra imaginii personale, iar el a descoperit la SARTO puterea unui costum bespoke și încrederea pe care ți-o garantează o vestimentație realizată atent, special pentru tine. 

Și-a descoperit pasiunea pentru vestimentația de top alături de noi, după ce și-a realizat primul costum la comandă și a testat funcționalitatea hainelor bespoke și modul în care acestea îți permit să decizi ce vrei să pui în evidență și ce vrei să treacă neobservat. 

Îmbrăcămintea l-a ajutat să se simtă încrezător și să dobândească autoritatea de care avea nevoie în cariera sa. Costumele croite special pentru el i-au permis să transpună în texturi și culori elementele pe care dorea să comunice și l-au determinat să își depășească limitele.

Ne bucurăm să îl avem pe Paul alături și să evoluăm împreună în misiunea de a le oferi celorlați resursele pentru a se perfecționa și a se pune în valoare.

02.05.2022