Ghidul costumului de mire pentru cununia civilă

Cununia civilă este un eveniment de zi, ce impune o ținută mai puțin formală decât ziua nunții, dar acest aspect nu o face mai puțin importantă. Mai ales în cazul în care nu ești un adept al ținutelor black tie, cununia civilă îți va permite să dai frâu liber creativității. Singurul lucru pe care trebuie să îl ai în vedere este că e important să alegi un costum care să te îmbrace bine; un costum pentru cununia civilă croit bespoke sau made to measure te vor face să arăți impecabil în ziua în care vei spune "da". 

Ziua nunții aduce după sine o multitudine de pregătiri și de griji, așa că lasă în seama consilierilor noștri problema ținutei. Iată câteva sfaturi utile pe care să le ai în vedere atunci când îți alegi costumul pentru cununia civilă: 

Casual, dar cu stil

Costumul pentru cununia civilă nu trebuie să aibă în mod necesar o culoare sobră. Poți opta pentru beige, bleu sau gri deschis, iar dacă nunta are loc vara, inul este întotdeauna o opțiune adecvată. În plus, îți poți exprima personalitatea prin intermediul unei căptușeli cu print sau cu ajutorul unor nasturi colorați. Nunțile ce au loc pe plajă îți permit să porți loafers sau o pereche de trainers. 

Costumul bleumarin, clasic și atemporal

Este un adevăr general valabil faptul că cel mai versatil tip costum este costumul bleumarin. Acesta poate fi purtat și la cununia civilă, iar dacă vrei să îl scoți din contextul formal, poți renunța la cămașa albă, în favoarea unei cămăși pastelate, roz sau albastru deschis și poți renunța și la cravată. 

Planifică din timp

Costumul pentru cununia civilă realizat pe comandă va fi croit special pentru tine, așa că va trebui să ai în vedere faptul că acest lucru implică o manoperă ce depășește 60 ore de lucru, în cazul costumului bespoke. Atât varianta bespoke, cât și cea made to measure permit un număr mare de personalizări, pe care le vei putea alege cu ajutorul consilierilor noștri. Croiala costumului de mire este foarte importantă, așa că vom descoperi împreună ce tip design și ce fit se adaptează cel mai bine corpului tău. 

Alege oferta care ți se potrivește

Venim în sprijinul tău cu o serie de oferte la costumele pentru cununia civilă realizate pe comandă. Poți opta pentru unul dintre pachetele noastre, precum Summer Wedding ce îți oferă un discount de 20% pentru un costum din două piese made to measure, o pereche de pantofi dintr-o selecție de 10 modele de la brandul Loake, cămașă made to measure, batistă și ascot. 

Costumul pentru cununia civilă realizat pe comandă te va face să arăți impecabil și îți va oferi confortul dorit în ziua cea mare, dar te va scăpa și de stresul alegerilor dificile și al alergatului prin magazine. Programează o ședință de consiliere și lasă în seama noastră dilemele ținutei tale!


 

15.06.2021