Camasi esentiale in garderoba oricarui barbat: Partea 2

Fie ca porti camasa in fiecare zi sau doar ocazional, exista cateva tipuri de camasi care sunt utile in garderoba oricarui barbat. In primul articol din aceasta serie am prezentat avantajele camasii albe si optiunile de personalizare a acesteia pentru a o face sa se plieze cat mai bine pe stilul tau. In acest articol continuam cu un nou tip de camasa "de baza", usor de asortat cu numeroase tinute. 

CAMASA BLEU

Camasa bleu este la fel de versatila ca si cea alba, ea poate fi incadrata cu usurinta intr-un look sobru si elegant, care sa inspire profesionalism si incredere. Pentru zilele in care iti doresti sa transmiti toate acestea interlocutorilor tai, ia in considerare optiunea de a purta o camasa de aceasta culoare.

Indiferent daca lucrezi intr-un domeniu care impune stilul formal sau intr-un mediu mai relaxat, o camasa albastru pal se incadreaza in categoria "safe choice". O poti purta cu incredere, deoarece pastreaza eleganta si simplitatea tinutei, anuland insa monotonia clasicei combinatii alb-negru.  

O camasa care nu se va demoda vreodata, aceasta este potrivita si pentru o seara petrecuta impreuna cu colegii, deoarece este clasica, simpla si eleganta.

Pentru un costum office, indiferent de culoarea sau stilul sau, o alegere excelenta consta intr-o camasa bleu simpla, cu mansete si guler cu o forma clasica.

La o tinuta casual, camasa poate fi o idee mai lejera - dar nu larga. Pentru smart casual, aveti libertatea de a jongla cu camasi descheiate sau incheiate la guler, cu cravata sau fara, cu mansetele incheiate sau suflecate. Iar pentru un plus de originalitate, va recomandam texturi si imprimeuri indraznete, care sa va reprezinte. 

12.04.2018