Ne vedem la Corporate Regatta 2019!

In perioada 21-23 iunie, SARTO bespoke se alatura pasionatilor de sailing intr-una dintre cele mai asteptate si palpitante competitii ale anului: Corporate Regatta. Organizat de Set Sail Nautic School, evenimentul va provoca 18 echipaje sa isi depaseasca limitele, sa isi testeze apititudinile de navigatie si sa petreaca un weekend intens alaturi de oameni care le impartasesc pasiunea.

La SARTO stim ca gentlemanul modern are un spectru larg de interese si activitati, care il solicita din toate punctele de vedere. Astfel, pe langa scopul de a-l “echipa” cu un costum impecabil in mediul sau de lucru solicitant, a devenit misiunea noastra sa ii punem la dispozitie si o varietate de optiuni pentru timpul liber. Intotdeauna ii incurajam pe gentlemani sa experimenteze cu stilul vestimentar, sa isi exprime personalitatea si sa faca alegeri indraznete, care sa ii puna in valoare – totul fara a renunta o clipa la confort.

In calitate de partener oficial al evenimentului Corporate Regatta, SARTO bespoke va prezenta optiuni si solutii ingenioase pentru cele mai confortabile tinute casual de vara.  Astfel, participantii vor putea discuta cu un consultant vestimentar cu peste 10 ani de experienta in domeniu si vor putea primi recomandari aplicate de styling sau afla trucuri pentru obtinerea unei vestimentatii lejere.

Prima sugestie pentru weekend: o camasa in culori pastelate, pantaloni din fibre 100% naturale si clasicii pantofi de yachting surprinzator de confortabili. Ne vedem acolo!
 

13.06.2019