Noua ta camasa: un mix de tehnologie si rafinament

Incepand din aceasta toamna, la SARTO poti avea o camasa cu totul deosebita conceputa din cele mai noi tesaturi de la Cotonificio Albini si Thomas Mason Bespoke. Inovatia, confortul si sustenabilitatea sunt elementele care stau la baza camasilor “viitorului”. 

COTONIFICIO ALBINI

Noua colectie Albini reuneste cele mai bune materii prime, care, fiind prelucrate prin tehnologia de ultima ora, au dat nastere unor tesaturi functionale si sustenabile. Aceste tesaturi sunt create pentru un stil de viata dinamic si care denota responsabilitate fata de mediu.

Culorile folosite reflecta principiile brandului si fac parte dintr-o paleta rafinata si luminoasa: mai multe nuante de alb, bej si gri, precum si culori urbane ca bleumarin sau bordeaux.

Tesaturile sunt realizate din bumbac 100% provenit din culturi organice, ale caror origini au trasabilitate datorita colaborarii stranse dintre brandul Albini si fermierii care cultiva bumbacul.

Gama casual a acestei colectii se remarca prin performanta crescuta si sustenabilitate. Tesaturile matasoase si placute la atingere, iar procedeul prin care sunt prelucrate materiile prime are un impact scazut asupra mediului. 

THOMAS MASON

In timpuri solicitante, confortul a devenit o prioritate, asa ca tema noii colectii este “cautarea esentialului”. Pentru Thomas Mason, noul look inseamna deopotriva elegant si modern, iar eleganta atemporala este o reintoarcere la designul clasic, cu interpretari contemporante. 

Un punct de pornire in noua colectie a fost o serie de tesaturi din arhiva anilor ’20 a Thomas Mason, ceea ce este pe cat de inedit, pe atat de firesc pentru viziunea lor. 

Culorile noii colectii sunt curajoase si irezistibile si se remarca prin contraste puternice.  Pattern-urile nonconformiste – tartan si carouri in culori excentrice – aduc relaxarea si energia esentiale inntr-o lume aflata in viteza si plina de provocari.

Aceste tesaturi ofera confort si sunt ideale pentru o camasa care isi pastreaza aspectul fresh pe toata durata zilei. 

Te invitam sa descoperi aceste tesaturi uimitoare, sa le simti finetea si sa le alegi pe cele mai potrivite pentru o garderoba care sa reprezinte noutate si care sa iti ofere confortul pe care ti-l doresti.
 

11.09.2020