Am lansat colectia FREEDOM

Vara aceasta te invitam sa explorezi senzatia de libertate si un nou univers in care eleganta inseamna relaxare.
Dupa o primavara in care multe dintre planurile noastre s-au schimbat, s-a conturat dorinta autentica de a ne reconecta si de a fi in miscare. Astfel, am creat o colectie ce pune accentul pe felul in care te simti si a carei miza este o stare de bine aproape inexplicabila.

Stilul casual domina aceasta colectie, in care culoarea exprima pofta de viata, iar geometriile se relaxeaza.
Costumele bespoke realizate in atelierul propriu sunt confectionate din fibre 100% naturale, care lasa pielea sa respire in zilele toride si care iti permit sa te misti in voie si sa te bucuri de lucrurile simple. Pentru un plus de confort, am preferat pantofii casual, tip loafer, sneaker sau chiar trainer, preponderent din piele intoarsa.

Accesoriile vin sa completeze viziunea oazei de relaxare, prin detalii de impact: pattern-uri cu imaginatie, culori vii si simularea subtila a naturii in mijlocul careia ne face placere sa fim. 

Colectia FREEDOM este un punct de plecare pentru destinatia ta din vara aceasta. Datorita posibilitatilor aproape infinite de personalizare, costumele propuse in aceasta colectie pot fi adaptate stilului tau in cel mai mic detaliu.
Te invitam sa discuti cu unul dintre consilierii nostri, pentru a defini propria versiune a libertatii si perfectiunii vestimentare.
 

23.06.2020