Sustinem pasiunea pentru golf

Anul acesta continuam sa sustinem pasiunea pentru golf, printr-un parteneriat oficial cu Federatia Romana de Golf si Romanian Golf Association. Alaturi de profesionisti dedicati acestui sport elegant, ce presupune disciplina, rabdare si precizie, ne propunem sa aducem impreuna jucatori experimentati si jucatori aflati la inceput si sa consolidam o comunitate ce rezoneaza cu aceleasi valori si care savureaza aceeasi bucurie pe terenul de golf.

Dincolo de satisfactia unui hobby, golful antreneaza mintea si impune un autocontrol si o concentrare deosebite. Cu toate ca in Romania este inca un sport “tanar”, in ultimii ani a devenit o activitate preferata atat pentru recreere, cat si pentru alimentarea spiritului competitiv. Astfel, ne face o deosebita placere sa participam ca sponsor la cele mai asteptate competitii de golf ale anului si sa premiem perseverenta, etica si spiritul de echipa.

Alaturi de Federatia Romana de Golf si Romanian Golf Association, ii incurajam pe toti cei care inca nu si-au descoperit o pasiune sportiva, sa accepte provocarea unui sport nou si complex. Iar pe cei care deja s-au lasat captivati de el, ii invitam sa ne urmareasca si sa ne fie alaturi la evenimentele viitoare.

              

15.07.2019