Marc Rissmann

Actorul si regizorul german Marc Rissmann cunoscut de publicul larg pentru rolurile in productii ca Game of Thrones, The Last Kingdom si The Man in the High Castle a ales tinutele SARTO pentru imaginea sa de pe covorul rosu, dar si pentru ocazii mai relaxate din viata de zi cu zi.

Colaborarea a inceput cu Festivalul International de Film de la Berlin, editia 2020, cand Marc Rissmann a ales sa poarte pentru prima data o tinuta de gala marca SARTO. 

Un profesionist desavarsit si o prezenta magnetica, Marc se face imediat remarcat indiferent ca poarta un smoching pretios, un costum business impecabil sau o jacheta cu personalitate. A fost o provocare sa ne aducem contributia la imaginea unui artist care isi poate insusi zeci de personalitati pe platoul de filmare. Carisma si trasaturile sale unice au fost inspiratia si punctul de plecare, la care am adaugat maiestria croitorilor si viziunea consilierilor SARTO. 

Rezultatul este cel mai bine formulat chiar de Marc, intr-un scurt interviu:

“…I expected to get a nice suit. But my expectation was wonderfully exceeded. I found people that are passionate, like I am passionate.

When I wear SARTO I feel elegant, empowered… it’s a beautiful compliment to masculinity.”

/

“M-am asteptat sa obtin un costum dragut. Dar asteptarile mele au fost in mod minunat intrecute. Am gasit oameni pasionati, la fel ca mine.

Cand port SARTO ma simt elegant, puternic… este un compliment frumos adus masculinitatii.”
 

24.07.2020