We mean business - Noua colectie SARTO bespoke

Toamna aceasta la SARTO bespoke aducem in prim-plan cariera, deoarece stim cat de importanta este in viata unui barbat si cum adesea ii acapareaza timpul si energia. 

 


 
Pentru oameni diferiti, cariera are mize si semnificatii diferite. De aceea, pentru fiecare barbat, vestimentatia din mediul de lucru trebuie sa fie unica, personalizata astfel incat sa ii reflecte viziunea si obiectivele profesionale. De asemenea, este esential sa fie cat mai bine adaptata pentru activitatile sale zilnice si sa ii asigure confort chiar si in cele mai solicitante momente.
 
Realizarea costumului perfect pentru barbatul de succes poate parea o misiune imposibila, insa la SARTO bespoke nu este decat un nou proiect si o noua provocare. Costumul perfect nu are de ce sa fie un mit, deoarece si cele mai exigente cerinte pot fi satisfacute cu solutiile potrivite: 
 
  • Viziunea estetica aliniata cu noile tendinte vestimentare si deopotriva cu eleganta atemporala
  • Tesaturile fine de la producatori prestigiosi, care aduc inovatie in materie de functionalitate
  • Serviciul de croitorie clasic intr-un atelier propriu, din ce in ce mai rar intalnit in Romania
  • Croitorii experimentati, cu peste 30 de ani de activitate in domeniu
  • Consilierea specializata, la cele mai inalte standarde

 
Astfel, va propunem un produs unic si inovator, care va face diferenta in toate situatiile si contextele pentru care a fost menit. 
Orice profesionist stie ca o imagine impecabila ii ofera un avantaj considerabil in mediul de lucru. Acest aspect se datoreaza faptului ca, inainte de a spune sau arata ce stii, transmiti o multitudine de mesaje prin limbajul nonverbal. 


 
Respectul pentru tine insuti si pentru interlocutori, atentia la detalii, increderea de sine, originalitatea si adaptabilitatea sunt doar cateva dintre lucrurile pe care un barbat le poate comunica prin vestimentatie. 
Asadar, colectia SARTO bespoke We mean business este mai mult decat o "uniforma" de purtat la birou; este mesajul pe care un gentleman il transmite oriunde s-ar afla. 
  

05.09.2018