Tesaturile Scabal la SARTO bespoke

Pentru costume cu adevarat exceptionale, SARTO bespoke va pune acum la dispozitie tesaturile Scabal.
Unice prin calitatea, finetea si distinctia care le caracterizeaza, tesaturile Scabal sunt un etalon al emanciparii vestimentare. In fiecare sezon aveti posibilitatea de a alege dintr-o selectie de texturi bogate si culori cuceritoare acea combinatie care va defineste cel mai bine stilul personal. 

Scabal este un producator de tesaturi luxoase, renumit pentru faptul ca detine o varietate impresionanta de lana super fina. Compania a fost fondata in 1938 de catre Otto Hertz in Belgia, functionand ca un comerciant de haine si furnizor de tesaturi. 

In prezent, Scabal este apreciat deopotriva pentru activitatea de producator si retailer de costume, jachete si camasi barbatesti, precum si pentru producerea unora dintre cele mai fine tesaturi din lume. Majoritatea textilelor sunt tesute in Huddersfield, Anglia, iar sediul reprezentativ al Scabal este pe Savile Row nr. 12.

Va invitam sa descoperiti acest brand de prestigiu, ai carui piloni sunt pasiunea, viziunea inovatoare si maiestria croitoriei masculine englezesti.

08.03.2018