Cum să porți cămăși cu imprimeu și să fii admirat pentru alegerea ta

Cămășile cu imprimeu sunt o modalitate bună de a-ți exprima personalitatea prin  vestimentație în sezonul estival – și nu numai. Diversitatea culorilor care compun aceste imprimeuri permite asortarea cu un spectru larg de culori și transformă un outfit tern, obișnuit, într-unul care acaparează atenția. Dacă ești adeptul cămășilor uni, însă ai vrea să încerci ceva diferit vara aceasta, consilierii SARTO au câteva recomandări pentru a integra cu succes în garderoba ta o cămașă cu atitudine:

Asortează pantalonii cu print-ul

Atunci când porți o cămașă cu imprimeu, aceasta este protagonista ținutei tale. Pantofii, pantalonii și alte elemente vin pe locul doi, așa că poți alege culoarea acestora în funcție de cămașă. Un ton complementar va lăsa cămașa pe planul principal, dar va genera o armonie a ținutei.

Neutralizează tonurile

În general, cămășile cu imprimeu utilizează și culori terne în mixurile lor de culori. Alege o culoare neutră din print și poartă pantaloni și accesorii din această paletă. În acest mod, culorile aprinse vor fi temperate și în același timp puse în evidență de elementele neutre. 

Asortează cămașa cu pantofii

Pantofii asortați cu cămașa reprezintă o idee subtilă de asortare. Poți purta o cămașă cu print și jeans realizați pe comandă, pentru un look casual îndrăzneț, apoi poți completa ținuta cu o pereche de sneakers într-o culoare care se regăsește în cămașă.

Printuri atemporale

Trendurile se schimbă constant, dar cămășile cu model floral și cele cu dungi sunt atemporale, și vor da un plus de stil oricărei ținute. În plus, purtate în vacanță sau la un gardern party, acestea te vor integra în atmosferă din primul moment. 

Indiferent de stil și de caracteristicile corpului tău, regula de aur rămâne aceeași: alege o țesătură fină, de calitate și optează pentru o cămașă realizată pe măsurile tale, pentru a te asigura că aceasta te îmbracă așa cum trebuie. 

Dacă nu ești sigur ce tip de imprimeu ți se potrivește sau dacă ai nevoie de o încurajare să ieși din zona ta de confort și să adaugi un plus de stil ținutelor tale, consilierii SARTO bespoke îți stau întotdeauna la dispoziție. Programează o ședință de consiliere și vei fi sigur că faci alegerea potrivită.
 

21.06.2022