Ce poartă James Bond într-o misiune secreta? Aston Martin prezinta „No time to die”

James Bond a reprezentat mereu o sursă de inspirație pentru bărbații eleganți, așa că lansarea filmului „No time to die” a reprezentat pentru Aston Martin momentul perfect pentru a celebra stilul său impecabil.

Pentru ca specialistii SARTO stiu secretele look-ului iconic James Bond, am avut onoarea de a participa la un eveniment Marca Aston, realizat sub patronajul Ambasadei Marii Britanii. În prezentarea de modă SARTO, ținutele inspirate de agentul 007 au fost o combinație unică între formal și casual – perfecte pentru situațiile extreme la care este supus James Bond. 

Aston Martin a fost mereu mașina lui Bond, iar participanții la evenimentul care a reunit diplomați, figuri marcante din diferite medii de afaceri și pasionații auto, s-au putut delecta cu cele două mașini care apar în film: Aston Martin DB5 și DBS Superleggera.

SARTO bespoke a reușit să înțeleagă cum se poate obține faimosul stil al spionului, iar secretul lui poate fi și secretul tău. Costumele bespoke, realizate special pentru tine din cele mai fine țesături te vor face să atragi privirile tuturor, așa cum i se întâmplă oricărui spion carismatic. 

31.10.2021