Anul acesta alege un cadou neconvențional de Paște: 5 idei care îl vor surprinde plăcut

Cadoul perfect este întotdeauna o combinație între cât de bine cunoști persoana și capacitatea de o surprinde plăcut. Anul acesta ne-am gândit să facem echipă cu tine și să îți propunem o selecție de cadouri mai puțin previzibile, însă care vor fi apreciate de majoritatea bărbaților. Așadar, dacă de sărbători vrei să fii iepurașul cu idei ingenioase, te poți inspira de aici:  

Tabletă paperlike

Creionarea ideilor sale de succes va trece automat la umătorul nivel după ce îi faci cunoștință cu o tabletă de acest gen. Se va bucura de ea mai ales o persoană nostalgică după textura cărților și caietelor, o persoană care, deși e caracterizată de pragmatism, ține să imprime o notă personală atunci când creează ceva. 

O zi pe velier

Atunci când trebuie să iei câte un cadou pentru fiecare persoană din familie sau pentru fiecare membru al grupului tău de prieteni, soluția cea mai simplă este să algi o experiență de care vă veți bucura cu toții. Propunerea noastră: o zi la bordul unui velier. Vă veți plimba în larg, veți învăța manevrele de bază în sailing, vă veți distra ca o echipă adevărată și veți rămâne cu un bronz de invidiat și poze inedite. Pentru experiența perfectă îi recomandăm cu căldură pe prietenii noștri de la SetSail.

Apropo, pentru poza perfectă la cârmă, trebuie să arunci o privire și la costumele noastre inspirate de nobilul sport al navigației. 

Jardinieră Smart Garden

Dacă îi place să gătească se va bucura să aibă mereu busuioc proaspăt sau alte plante aromatice pentru mâncărurile sale preferate. În plus, o jardinieră smart nu e doar pentru persoane pasionate de gastronomie: cum ar fi să ai mereu la îndemână mentă proaspătă pentru cocktail-urile pe care le pregătești pentru musafiri?

O săritură cu parașuta

Iubitorii de adrenalină vor aprecia cu siguranță un cadou la limita extremului. Dacă ești curajos, poți să achiziționezi o experiență dublă și să transformi cadoul într-o aventură de neuitat, despre care să povestiți împreună la următoarele mese de sărbători. 


 Un voucher SARTO

Uneori cele mai bune cadouri sunt cele pe care ni le facem singuri. Din acest motiv, ne-au plăcut mereu voucherele cadou. Tu îi vei dărui un voucher, iar el își va alege și personaliza cadoul cu ajutorul unui consultant vestimentar SARTO. Îți recomandăm voucherul pentru cămașă business sau casual realizată dintr-o țesătură premium precum Cotonificio Albini sau Thomas Mason, pe care o poate personaliza până în cele mai mici detalii sau voucherul pentru jeans. 

Voucherul pentru un costum bespoke reprezintă cu siguranță un cadou memorabil, deoarece fiecare costum realizat pe comandă este rezultatul unei manopere de peste 60 de ore în baza unui  tipar desenat special pentru cel care îl va purta.

Dacă și tu ai idei ingenioase de cadouri pe care le-ai testat au avut rezultatul dorit, lasă-ne un mesaj pe contul de Instagram și vom extinde lista!

15.04.2022