Scabal SS19: Tesaturile care aduc vara la SARTO bespoke

Noua colectie de tesaturi Scabal pentru primavara-vara ne reaminteste ca un gentleman trebuie sa isi pastreze eleganta cu orice pret, chiar si in anotimpurile calduroase. Astfel, viziunea  Scabal pentru 2019 reuneste tesaturi adaptabile, culori deosebite si designuri surprinzatoare cu scopul de a crea tinute pentru orice ocazie.

Stilul gentlemanului modern e mai relaxat cu fiecare gama gandita pentru nevoile sale specifice:

Positano
Colectia ofera o combinatie de bumbac, matase si in cu o suplete deosebita, care evoca stilul relaxat tipic barbatului italian. Culorile pastelate si fibrele naturale sunt solutia gentlemanului increzator pentru a-si pastra eleganta chiar si cand temperaturile sunt ridicate.
Crossover 
Aceasta colectie reprezinta esenta ingeniozitatii in sfera vestimentara. Tesaturile ce apartin colectiei sunt prezentate in perechi: un design elaborat, urmat de o optiune simpla. Ele sunt gandite pentru realizarea a doua costume complementare, pe care purtatorul le poate combina pentru a obtine 4 tinute individuale.


Beverly Hills
Descrise ca frumoase si extravagante, tesaturile din aceasta colectie sunt un mix de casmir si matase in culori tari, ca rosu, verde si albastru vibrant. Finisajele luxoase confera suplete naturala si flexibilitate hainelor confectionate din aceste tesaturi. Impreuna cu o atitudine carismatica, ele ofera purtatorului un look smart in ambiente toride.


Via Veneto
Inspirata de cel mai exclusivist bulevard din Roma, colectia a fost conceputa pentru o elita impecabil imbracata, adepta a stilului vintage. Mixul de bumbac si in permite aerului sa circule prin tesatura, asigurand confortul, indiferent de timp si spatiu.Londoner
Aceasta colectie este alegerea cunoscatorilor care isi doresc un costum clasic englezesc cu un element aparte. Tesaturi rafinate din lana fina sunt create in fabrica proprie din Yorkshire si ofera, pe langa calitatea incontestabila, o multitudine de optiuni pentru costume smart si casual.


Dynamic 
Colectia este dedicata omului de afaceri urban care are nevoie sa arate impecabil atunci cand calatoreste. Tesaturile ce o compun sunt rezistente la sifonare si au proprietati de flexibilitate (stretch), datorita tehnologiei de ultima generatie prin care sunt realizate. 


Power Twist
Este alegerea inspirata a omului aflat in miscare, ce cauta confortul in orice ocazie. In aceasta colectie, fibrele rezistente la sifonare vin intr-o paleta bogata de culori: beige, caramel, maro ciocolatiu, olive, precum si nuante curajoase de albastru si rosu.


Obsession
Colectia este caracterizata prin sofisticare, eleganta, confort si functionalitate. Ea este materializarea  scopului de a crea cea mai rafinata vestimentatie englezeasca.


Fiecare dintre aceste opt colectii este originala si unica, insa toate au rezultat dintr-un rationament comun, acela ca gentlemanul modern are nevoie de o garderoba eficienta si de solutii vestimentare inteligente.

06.02.2019