POVESTEA COSTUMULUI CARE S-A VANDUT CU 30.000 DE LEI

Fiecare costum SARTO bespoke are o poveste unica, iar cea spusa astazi este cu atat mai speciala cu cat a contribuit la sustinerea unei cauze nobile: strangerea de fonduri la Edelweiss Dinner, Balul Caritabil anual organizat de HOSPICE Casa Sperantei. Costumul bespoke a fost licitat la 30.000 lei (6.500 euro), iar pentru noi, care ne-am alaturat acestei cauze in urma cu trei ani, gestul este nepretuit.  
In fiecare an, alegem cu atentie produse unice si deosebite, iar de data aceasta am decis sa introducem in licitatie unul dintre produsele cele mai apreciate de clientii nostri fideli: un costum bespoke realizat dintr-o tesatura de lux de la prestigiosul producator Scabal, ce a avut pretul de pornire 1.600 de euro.

Ne bucura faptul ca gentlemanii prezenti in cadrul evenimentului au apreciat calitatea si maiestria specifice unui atelier de croitorie si ca au concurat pentru a detine acest costum unic, depasind dublul si triplul pretului de pornire si ajungand la impresionanta suma de 6.500 de euro. Totodata, cunoscatorii stiu ca brandul Scabal este consacrat atat pentru activitatea de producator si retailer de costume, jachete si camasi barbatesti, precum si pentru producerea unora dintre cele mai fine tesaturi din lume.

Nimic nu ar fi fost posibil fara dedicarea si perseverenta echipei Hospice, care ne face mandri sa contribuim la o cauza nobila alaturi de oameni cu acelasi scop.
 
“Ne bucura si ne onoreaza colaborarea cu SARTO, un parteneriat devenit deja traditie, care vorbeste despre frumusetea binelui si puterea fiecaruia din noi de a ajuta acolo unde este cu adevarat nevoie. Impreuna, putem face cu adevarat o diferenta pentru copiii si adultii afectati de o boala incurabila si ne bucuram ca SARTO ne sustine in acest demers. E o dovada in plus ca HOSPICE suntem toti.” (Mirela Nemtanu, CEO HOSPICE Casa Sperantei)

Daca vrei sa sustii si tu pacientii HOSPICE si cauza ingrijirii paliative poti contribui cu o donatie (https://www.hospice.ro/doneaza/) sau cu un sms la 8844 cu textul TIMP (2 euro pe luna). De asemenea, pentru mai multe informatii, accesati  www.hospice.ro, iar pe Youtube poti afla povestea HOSPICE si istoria ingrijirii paliative in Romania: https://www.youtube.com/watch?v=amezeoJRCY8

12.06.2019