SARTO bespoke la Concursul de Eleganta Sinaia

In ultimul weekend din iunie (28-30 iunie) vom fi alaturi de gentlemenii pasionati de automobile intr-un cadru de eleganta regala, la un eveniment de anvergura internationala: Concursul de Eleganta Sinaia 2019. Evenimentul organizat de Retromobil Club Romania, sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale Principele Radu al Romaniei si caracterizat prin rafinament si prestigiu automobilistic, ofera spectatorilor prezenti sansa de a descoperi masini rare, precum si povestile extraordinare din spatele acestora.

La SARTO bespoke stim ca un barbat impresioneaza printr-o atentie deosebita pentru vestimentatie, prin incredere de sine neclintita si o atitudine regala. De aceea, pe intreaga perioada a weekend-ului vom fi alaturi de participantii concursului care poseda o dragoste incontestabila pentru istorie si masini de epoca si infatiseaza perfect stilul clasic masculin al barbatului modern.

In calitate de partener oficial al Concursului de Eleganta Sinaia 2019, vom sustine pasiunea pentru rafinament, caracteristica definitorie pentru orice gentleman adevarat. Astfel, in cadrul evenimentului din anul acesta vom oferi pentru prima data un premiu special din partea SARTO bespoke, pentru cea mai eleganta aparitie, care va fi in concordanta perfecta cu povestea feerica a masinii.

Te asteptam si pe tine in Sinaia, pe domeniul Castelului Peles, sa faci parte dintr-o poveste maiestuoasa din perioada interbelica, unde vei avea ocazia sa vezi masini exclusiviste, cu o valoare nepretuita pentru posesorii acestora, dar si modele clasice de productie autohtona.

18.06.2019