Am lansat platforma BUSINESS 100

La finalul lui 2018 am realizat un catalog aniversar dedicat Centenarului, in care am conturat profilul omului de business din Romania. Catalogul contine 21 de interviuri cu profesionisti care si-au lasat amprenta in mediul de business romanesc si un set de 8 povesti de succes. Acestea apartin unor business-uri care s-au facut remarcate in domeniile lor prin idei inovatoare, spirit de echipa si o buna cunoastere a realitatii locale.

Astazi ne bucuram sa spunem ca acest catalog a fost doar punctul de start. Am lansat platforma BUSINESS 100 – locul in care fiecare dintre noi poate gasi inspiratie, un mentor sau poate contribui cu propria poveste. Stim prea bine ca succesul inseamna lupta si autodepasire continua, asa ca pe parcursul intregului an va invitam sa descoperiti noi perspective ale unor profesionisti aflati in diferite etape ale carierei lor.

Totodata, va invitam sa fiti mai mult decat cititori si sa contribuiti activ la dezvoltarea proiectului Business 100. Pe pagina PROPUNEREA TA, aveti libertatea de a propune o persoana a carei munca o admirati si care credeti ca ar trebui sa fie cunoscuta de o intreaga comunitate. Suntem de parere ca, prin determinare si perseverenta, oricine poate aduce o schimbare, indiferent ca se afla la inceput de drum sau in varful piramidei. 

Dupa 100 de ani de business in Romania, istoria continua!

04.04.2019