Oferă-i cămașa ta în Luna Femeii

Joacă-te cu imaginația și gândește-te pentru câteva secunde cum cămasa ta impecabilă, din bumbac egiptean poate să atingă culmi și mai înalte ale perfecțiunii pe EA, femeia specială din viața ta, fără de care nimic nu ar fi la fel. 

În luna femeii o poți surprinde cu un cadoul altfel, care se asortează perfect cu romanticele flori: propria ei cămașă boyfriend creată la SARTO bespoke, din țesături premium, destinate să atingă doar cea mai fină piele – pe a ei, îmbrăcând frumosul în frumos. Cămașa poate fi confecționată pe comandă, exact pe conformația ei și poate fi personalizată până la cel mai mic detaliu, ca orice produs de comandă SARTO – de la țesătură, nasturi, culoare, până la dimensiuni, guler și alte aspecte prin care primești garanția că mesajul care ajunge la destinație este cel mai aproape de ceea ce ți-ai dorit să transmiți: respect și apreciere. Cămașa boyfriend este acea piesă masculină pe care, indiferent cât de bine arată pe un bărbat, în final jumătatea sa o pune și mai bine în valoare. Inclusă în layering, închisă până la ultimul nasture sau pe post de oufit lejer, într-o după amiază relaxantă de weekend petrecută acasă, această piesă de vestimentație este unul din tributele aduse de bărbați femeilor pentru grija lor față de ei. Această cămașă este un cadou foarte personal și special, dar și unul ultil, pentru că vine cu o mulțime de ași... în mânecă.
 

Versatilitate

O astfel de cămașă stă la baza unor ținute perfecte pentru mers la birou sau pentru explorat noi destinații. În anotimpurile reci se poate purta cu un palton peste, alături de leggings și cizme înalte de piele, în cele calde se poate purta chiar pe post de rochie, ca o ținută relaxată, perfect completată de o pereche de sneakers albi și o geantă shopper. Mai mult, uneori, pentru a intra ușor în mood-ul de weekend e nevoie doar de această cămașă și o pereche de jeans, combinație care poate fi la rândul ei purtată în mai multe moduri: cu jeans largi, skinny sau scurți, asortați cu pantofi sport, sandale feminine sau chiar pantofii stiletto preferați.



Eleganță

Cămașa este e o piesă de bază a ținutelor elegante masculine, însă pe EA eleganța capătă alte nuanțe, pentru că, deși vorbim despre o cămașă masculină, cămașa boyfriend arată atât de... feminin pe o femeie. Dacă în loc de jeans este asortată cu o fustă midi, conică sau cu pantaloni de birou și stilettos, ținuta office este gata în câteva minute. 

Confort

Cămașa masculină este printre puținele piese care reușesc să adauge extravaganță unei ținute confortabile. Astfel că, indiferent de ținuta pentru care optează, datorită calității premium și a designului personalizat, stilul afișat este unul impecabil. Folosirea țesăturilor de la unii dintre cei mai apreciați producători precum Contoficio Albini sau Thomas Mason este motivul pentru care aceste cămași dau o senzație tactilă incredibilă. În plus, au o rezistență deosebită în timp.
La fel ca pălăria, cămașa este acea piesă masculină pe care EA o va pune în valoare și mai bine, iar luna femeii este ocazia ideală pentru a o surprinde cu un cadou care va adăuga valoare și va face diferența: o cămașă boyfriend. Împreună cu un consultant SARTO poți pune la cale o surpriză specială pentru EA, femeia specială din viața ta.

05.03.2020