Dimond Chip si Treasure Box: tesaturi pentru un lux subtil, cu diamant sau aur

Garderoba unui barbat elegant este o sursa inepuizabila de uimire. De la atentia pentru detalii pana la piesele alese si calitatea acestora, toate elementele trebuie sa fie rezultatul unei gandiri strategice, inaintea oricarui detaliu estetic, pentru ca haina nu il face pe om, dar spune o poveste despre el. 
Cu ajutorul consilierilor SARTO bespoke, fiecare client care ne trece pragul este indrumat cu succes pe calea propriei imagini impecabile, perfect compatibila cu masurile, dar si cu personalitatea lui. Plasarea unei comenzi in atelierul SARTO este o experienta unica, atat prin prisma calitatii serviciilor, dar si a diversitatii optiunilor, cu un scop precis – acela ca produsul final sa se plieze pe nevoile clientului. 

Din acest motiv, in atelierul SARTO sunt disponibile cele mai noi modele si tehnologii in materie de creatie vestimentara masculina, asa cum sunt si cele mai pretioase tesaturi de la Scabal, un etalon de inovatie in domeniu. Pentru atunci cand situatia cere un lux subtil, barbatii pot opta pentru tesaturi cu praf de diamant incorporat in lana sau in matase pura sau pentru tesaturi de prestigiu, impletite cu fire de aur pentru o eleganta discreta. Create prin procese tehnologice foarte avansate, acestea sunt expresii ale unui stil impecabil aparte, care se va face usor remarcat.

Diamond Chip: o fascinatie de secole in garderoba ta

Aceasta tesatura este printre primele bijuterii iesite din fabrica englezeasca a producatorului de renume international – Scabal, fiind creata din lana Super 150, matase naturala in nuante subtile de gri, maro si albastru, cu scopul comun de a pune intr-o lumina echilibrata fragmentele de diamante pure. 

Diamantele au mangaiat orgolii de secole, dar Scabal a fost primul producator care a reusit sa le plaseze atat de discret intr-un context care sa-i puna in valoare pe adeptii unui look elegant. Cu o varietate de culori si modele, gama de tesaturi poarta numele de Diamond Chip si este rezultatul unui efort impersionat de cercetare. Pentru a rezista in timp, fragmentele microscopice de diamant sunt introduse in lana imediat dupa ce a fost curatata si pieptanata, urmand ca aceasta să fie toarsa doar după distriburiea uniforma a particulelor pretioase. Astfel, rezulta o fibra cu o stălucire discreta oferita de particulele de diamant, ceea ce o transforma intr-o tesatura exceptionala. Pe langa aspectul deosebit, aceasta este extrem de confortabil si se aseaza frumos, pentru că asa cum ne-a obisnuit, Scabal nu sacrifica niciodata functionalitatea de dragul frumusetii.  

Treasure Box: lux subtil pentru eleganta exceptională
Costumul creat din tesatura cu fir de aur de 24 karate este aceea bijuterie pe care iti doresti sa o porti, chiar daca nu esti adeptul accesoriilor pentru barbati. Inclus in tesatura din lana de calitate superioara – Merino Super 150 – sub forma unor dungi subtile, firele de aur ofera o eleganta inegalabila, pe care Scabal o dezvolta inca din 1999. Acestea subliniaza frumos nuantele de baza ale tesaturilor (bleumarin, gri carbune sau negru), intregul costum dintr-o astfel de tesatura fiind elementul de baza al unui aspect contemporan, care impune respect.  Totodata, este disponibila in mai multe modele, astfel ca designul poate fi ales in functie de gradul de discretie pe care si-l doresc cunoscatorii.

Ambele tesaturi sunt produse la fabrica Scabal din Huddersfield, Anglia, unde pasiunea, inovatia si creativitatea sunt in centrul oricarui proces de productie de peste 500 de ani. Acum le poti avea si tu in garderoba sub forma de costume croite impecabil de catre croitorii nostri, cu o experienta de peste 30 de ani in domeniu.
 

03.07.2020