Experienta SARTO bespoke online

La SARTO ne perfectionam in fiecare moment pentru a va oferi produse si servicii exceptionale. Credem in tinute impecabile, asa ca am deschis un atelier autentic de croitorie; ne raportam la cele mai inalte standarde, motiv pentru care lucram cu furnizori de prestigiu; stim ca latura umana face diferenta, asa ca va punem la dispozitie consilieri dedicati si pasionati de munca lor.
 
Cea mai recenta provocare la SARTO a fost sa transpunem in mediul online experienta serviciului bespoke, experienta pe care clientii nostri o descriu ca “inconfundabila”. Totodata, ne-am propus sa simplificam procesul de construire a unei tinute si sa facem atat expertiza in domeniu cat si produsele mai usor de accesat de catre publicul nostru.
 
Rezultatul este platforma online sarto.ro, un loc unde orice barbat poate gasi cu usurinta informatii utile despre vestimentatia masculina, furnizorii de tesaturi, procedeul de realizare a unui costum, un shop online, precum si optiunea de a  intra in contact cu un consilier specializat.
 
Va propunem si un scurt tur virtual:
 
Prima sectiune este COSTUMUL BESPOKE, unde puteti afla exact in ce consta acest procedeu de realizare a vestimentatiei barbatesti. De asemenea, puteti intelege mai bine diferentele intre costumul bespoke si cel made to measure. Un mic spoiler: s-ar putea sa fiti surprinsi de descoperire.


 
A doua sectiune, TINUTE COMPLETE, contine categoriile Paltoane, Pantaloni, Sacouri, Veste, Costume si Camasi. Aici puteti vizualiza tinute complete si piese vestimentare realizate integral in atelierul SARTO bespoke. Va puteti inspira in legatura cu ocaziile de purtare si puteti obtine informatii detaliate despre tesaturi si structura hainelor.
 

 
In sectiunea ONLINE SHOP va punem la dispozitie trei categorii de produse pe care le puteti cumpara online:
  • Ready to wear: pantofi, genti si alte accesorii disponibile in portofoliul SARTO
  • Vouchere cadou
  • Boyfriend shirt: singurul produs cu semnatura SARTO special gandit si creat pentru doamne si domnisoareSectiunea OFERTE SPECIALE este una dintre cele mai dinamice sectiuni, fiind in permanenta actualizata cu oferte concepute in functie de nevoile si preferintele publicului nostru.


 
In sectiunea CALITATEA SARTO ne puteti cunoaste mai bine si puteti intelege cum si de ce facem tot ceea ce facem. Nu este tocmai un elevator pitch, dar s-ar putea sa va determine oricum sa ne faceti o vizita. 


 
Pe toti cei care ne-au “trecut pragul” virtual ii invitam si in showroom-ul nostru fizic din Bucuresti, unde ii asteptam cu o cafea excelenta.
08.03.2018