SARTO bespoke: aici pentru tine

Ultima perioadă ne-a adus o mare provocare, aceea de a rămâne ”în joc” într-un context al schimbării și neprevăzutului.
 
Cu perseverența ce ne caracterizează, la SARTO am făcut toate demersurile necesare pentru a rămâne funcționali și deschiși în condiții optime, dedicați în continuare clienților și publicului nostru. Știm cât de importantă este siguranța noastră și a celor din jur, motiv pentru care am implementat recomandările instituțiilor oficiale și am luat măsuri interne pentru a ne continua activitatea într-un mediu favorabil.
 
Este așadar momentul pentru câteva vești bune, pe care vrem să ți le împărtășim, fie că ne ești client, prieten, membru vechi sau nou al comunității noastre:
 
• Pentru toți cei care doresc să acceseze serviciile SARTO bespoke, suntem deschiși conform programului de lucru normal, afișat pe site-ul nostru. Vizitele la showroom se vor face doar pe baza unei programări telefonice.
 
• Un specialist SARTO îți stă la dispoziție telefonic în timpul programului de lucru. Îl poți contacta la numărul 0723 578 741 pentru programări, întrebări și solicitări referitoare la produsele și serviciile SARTO.
 
• Datorită investiției în atelierul propriu, avem certitudinea că, dacă situația actuală nu se agravează, vom putea lucra în continuare și vom garanta livrările.
 
• Putem livra un set de produse ce nu necesită deplasare la showroom. Este vorba despre voucherele cadou și produsele ready to wear disponibile în online shop.
 
• Clienților ce au măsurile corporale actualizate în baza noastră de date, le putem confecționa piese vestimentare pe comandă, fără a solicita deplasarea acestora la showroom.
 
• Echipa noastră este perfect funcțională și lucrează la același standarde ale calității. Totuși, pe fondul potențialelor întârzieri de livrare a țesăturilor de la producători internaționali, recomandăm plasarea comenzilor cu 1.5 luni înainte de evenimentul la care va fi purtată ținuta. De asemenea, ca precauție, comunicăm 10 zile în plus la termenul de livrare pentru costumele realizate din țesături ce nu se află în stocul nostru. 
 
• În curând vom lansa o nouă platformă sarto.ro, construită pentru a simplifica semnificativ achizițiile online și pentru a transpune senzația unică a experienței bespoke în mediul online.

Rămânem astfel conectați și activi, gata să facem ce știm cel mai bine, în spiritul dorinței generale de a merge mai departe și de a depăși obstacolele întâmpinate. Sperăm ca acest mesaj să vă găsească în siguranță și să vă inspire în atingerea scopurilor profesionale și personale.
 
#weSTILLmeanbusiness  #lifegoeson  #sodowe
 
Cu stimă, prietenie și optimism, 
Echipa SARTO
17.03.2020