Depășește-ți limitele cu noul costum Unlimited

Multe activități cotidiene ne testează limitele zilnic: de la viteza cu care se desfășoară totul când avem deadline-uri, la maratoane de meeting-uri interminabile, deplasări neprevăzute sau ore de lucru prelungite. La toate acestea se adaugă nevoia de a le dedica și celor dragi o parte din timpul nostru. În acest context, venim în ajutorul gentlemenilor cu Unlimited – cel mai nou, elastic și confortabil costum, care va schimba modul în care privești îmbrăcămintea business.

Țesătura sa realizată dintr-un amestec optim de bumbac și fibre elastice ne-a ajutat să ducem confortul la următorul nivel, pentru a-ți permite să te miști în voie, arătând în același timp impecabil. Ne-am propus să demonstrăm că numele costumului este pe măsura proprietăților sale și i-am testat limitele la sala de sport. Inovația ce a ajutat costumul să treacă testul cu brio constă în elasticitatea nemaiîntâlnită, ce te invită să te relaxezi încă din primul moment în care îl îmbraci și care te va ajuta să faci față tuturor provocărilor de care te lovești în viața de zi cu zi. 

Costumul Unlimited este compus dintr-o jachetă slim fit deconstrită (necăptușită) și o pereche de pantaloni jogger închiși cu fermoar și șiret, pentru a maximiza confortul, ambele cu print houndstooth. Este disponibil în două variante de culori: costumul bleumarin, pe care îl poți asorta cu o cămașă office bleu, cravată din mătase împletită și șosete colorate și costumul maro, pe care îl poți purta cu o bluză polo albă din cașmir și îl poți accesoriza cu o batistă de buzunar. Ambele ținute pot fi completate cu pantofii casual-sport Loake Bannister, pentru un plus de confort, dar pot fi purtate și cu pantofi derby, atunci când dorești un look business. 

Costumul este ready-to-wear și poate ajunge la tine în 5-7 zile de la data comenzii, iar în prețul de 2500 lei este inclus și tivul pantalonilor, ceea ce înseamnă că poți opta pentru scurtarea ulterioară a acestora. În cazul în care este necesar, se pot face ajustări ulterioare, al căror preț se va calcula în funcție de necesități. 

În cazul în care nu te-ai lăsat convins de testul realizat de noi în sala de sport, comandă costumul și testează-i singur limitele!
 

16.03.2021