Vezi legendarele masini de la Concursul de Eleganta Sinaia

La SARTO bespoke stim ca eleganta si rafinamentul sunt caracteristici definitorii pentru un gentleman, drept urmare in weekend-ul 28-30 iunie am participat in calitate de partener oficial la cea de-a IX-a editie a Concursului de Eleganta Sinaia, un eveniment cu incarcatura istorica si culturala pentru pasionatii de masini de epoca.

Sute de spectatori iubitori de automobile clasice au luat parte la o calatorie in timp, avand posibilitatea sa admire adevarate legende pe patru (sau chiar trei) roti si sa afle povestile impresionante din spatele acestora. Pentru ca sustinem barbatii care apreciaza rafinamentul, traditia si lucrurile facute din pasiune, am fost onorati ca in cadrul conscursului sa oferim premii din partea SARTO participantilor castigatori.

Publicul prezent la eveniment a avut sansa de a privi o parte din istoria auto, anul acesta fiind inscrise 36 de masini, impartite pe opt categorii: Antebelic Cabriolet; Antebelic Sedan; Postebelic Cabriolet; Postbelic Coupe; Postbelic Sedan; Legende de Mic Litraj; Automobile de Competiție; Fabricat in Romania. Daca nu ai reusit insa sa ajungi la eveniment, iata cateva dintre legendele pe patru roti, imortalizate de SARTO:

01.07.2019