Scabal
Pentru costume cu adevarat exceptionale, SARTO bespoke va pune la dispozitie tesaturile Scabal.


Un brand de prestigiu ce combina traditia britanica, sofisticarea si inovatia, Scabal aduce in fiecare sezon o selectie impresionanta de culori si texturi inspirate de stilul de viata al barbatului contemporan. 


Realizate din fibre naturale de cea mai inalta calitate, tesaturile Scabal ofera un look sofisticat si in acelasi timp garanteaza confort absolut gentleman-ului aflat in continua miscare. In plus, datorita tehnologiilor inovative utilizate, aceste tesaturi fine cu aspect matasos sunt deosebit de rezistente la sifonare.


Compania a fost fondata in 1938 de catre Otto Hertz in Belgia, functionand ca un comerciant de haine si furnizor de tesaturi.
In prezent, Scabal este apreciat deopotriva pentru activitatea de producator si retailer de costume, jachete si camasi barbatesti, precum si pentru producerea unora dintre cele mai fine tesaturi din lume.
Majoritatea textilelor sunt tesute in Huddersfield, Anglia, iar sediul reprezentativ al Scabal este pe Savile Row nr. 12.


Va invitam sa descoperiti lana superfina, casmirul si fibra zeilor – vicuna, la SARTO bespoke, unde croitori cu experienta va vor construi de la zero un costum impecabil.