Sarto
  • Cosul meu
  • Nu sunt produse in cosul de cumparaturi.

ro en

SARTO ("croitor" in italiana) este locul in care imaginatia si necesitatea se intalnesc pentru a modela tinute perfecte pentru barbati. In 2011 s-a fundamentat proiectul si scopul nostru de a oferi un serviciu complet de croitorie, asa cum era odata, cu atentie, cu daruire, cu apreciere pentru frumos si respect pentru util.

Conceptul SARTO presupune reunirea a doua componente foarte importante: pe de-o parte confectionarea unei vestimentatii complete bespoke – construita de la zero, pe comanda, pentru barbati, iar pe de alta parte, oferirea unui serviciu de consiliere vestimentara la cele mai inalte standarde.

Proiectul nostru se concentreaza in egala masura pe cele doua componente, deoarece punem pret, inainte de toate, pe imaginea clientilor si suntem dedicati construirii celor mai potrivite si avantajoase tinute.

Astfel, ne dam in continuare silinta sa va punem la dispozitie o sartorie reprezentativa stilului italienesc al costumelor croite pe comanda. Fie ca veniti pentru ca purtati costum zilnic sau pentru ca aveti un eveniment special, veti beneficia de consultanti vestimentari specializati, de unii dintre cei mai competenti croitori si de unele dintre cele mai fine tesaturi din lume.

Showroom-ul
Echipa
Contacteaza-ne!
LA SARTO SUNTEM MEREU LA DISPOZITIA PRIETENILOR SI CLIENTILOR NOSTRI. DACA DORESTI SA FACI O SCHIMBARE IN GARDEROBA, SA SOLICITATI CONSULTANTA SAU CHIAR SA NE PROPUI UN PARTENERIAT, ECHIPA SARTO ESTE AICI PENTRU TINE.
Programează o întalnire cu un consultant vestimentar