Sarto
  • Cosul meu
  • Nu sunt produse in cosul de cumparaturi.

ro en

Camasa Boyfriend

La SARTO suntem fericiti sa satisfacem si cele mai pretentioase asteptari. De multe ori insa, acestea nu sunt ale clientilor nostri, ci ale doamnelor din vietile lor, care din dorinta de a se asigura ca oferim un serviciu pe masura asteptarilor, din cand in cand ne testeaza ele insele cu declinarea cate unui produs masculin, menit a fi purtat de o femeie.

Stim ca fiecare barbat este mandru de prezentele feminine din jurul sau si stim ca doamnele se bucura sa fie invitate din cand in cand sa isi exprime viziunea asupra vestimentatiei partenerului, in special daca pot testa personal serviciul si produsul. Din aceasta cauza ne-am extins oferta si ne-am definitivat produsul pentru a corespunde si celor mai fine cunoscatoare si va aducem “boyfriend shirt-ul”, acea piesa vestimentara barbateasca, dedicata partenerelor noastre.

Camasa poate fi confectionata pe comanda pe conformatia doamnei sau pe cea a domnului, urmand a fi personalizata pana la cel mai inalt detaliu, ca orice produs de comanda SARTO. Astfel avem ocazia de a face un cadou deosebit cu o incarcatura personala si de a asterne cele mai fine tesaturi din lume pe cea mai fina piele, cea a femeilor din jurul nostru, imbracand frumosul in frumos.

Adauga in cos