Sarto
  • Cosul meu
  • Nu sunt produse in cosul de cumparaturi.

ro en
CONCEPTUL MADE-TO-MEASURE
CARACTERISTICILE PROCEDEULUI
DE CE MADE-TO-MEASURE?
AVANTAJELE COSTUMULUI
CONCEPTUL MADE-TO-MEASURE

Costumul made-to-measure este punctul de intalnire intre personalizare si sistematizarea productiei. Acest concept presupune adaptarea minutioasa a unui etalon de serie, astfel incat produsul final sa corespunda masurilor dar si preferintelor purtatorului. Costumul  made-to-measure atinge aceleasi standarde ale calitatii SARTO, reflectand atentia si daruirea ce au devenit un semn distinctiv al brandului nostru. 

CARACTERISTICILE PROCEDEULUI

In made-to-measure se lucreaza cu etaloane, un fel de costum de masura standard, care se folosește la proba pentru a stabili ce tipar se copiaza, rezultatul final fiind un produs declinat dintr-un produs de serie.

Pornind de la acest la acest etalon, un consilier cu experienta decide impreuna cu viitorul purtator care sunt adaptarile si personalizarile necesare. In termeni de potrivire pe corp, se stabilesc lungimile manecilor si pantalonilor, apropierea de corp si lejeritatea, insa totul in limita permisa de tiparul ales (nu se pot face constructii diferite de tiparul etalonului). In materie de personalizare, clientul isi poate alege structura sacoului, tipul de rever, culoarea, textura si modelul tesaturii, precum si o serie de personalizari cum ar fi culoarea nasturilor, imprimeul captuselii sau monograma.

Odata stabilite toate coordonatele si detaliile, costumul este produs intr-o linie de serie. La livrarea costumului are loc si proba finala, in cadrul careia consilierul se asigura ca toate cerintele au fost respectate. In cazul in care se doreste, croitorii pot face ajustari minore.

Intregul proces dureaza aproximativ 20 – 25 de zile, iar consilierii sunt alaturi de client de la intentia de achizitie pana la livrarea produsului.

DE CE MADE-TO-MEASURE?

Executia unui astfel de costum dureaza mai putin si poate raspunde perfect la nevoia barbatilor eleganti de a avea o garderoba diversa sau cea de a avea o ținuta impecabila intr-un timp scurt. Totodata, datorita sistemului de productie in serie, costurile sunt considerabil mai scazute fata de cele ale costumelor croite de la zero si cusute in atelier.

In atelierul SARTO costumul made-to-measure poate fi personalizat de la dimensiuni pana la tesaturi, culori, tipul de rever, constructia sacoului, captușeala, butoniere, nasturi si monograma. Fiecare detaliu este personalizat cu atentie, în functie de nevoile clientului, dar si in numele unui aspect final bine proportionat.

AVANTAJELE COSTUMULUI

Toate tesaturile puse la dispozitia clientilor SARTO sunt doar de la producatori de prestigiu international. Pe langa materialele de calitate superioara și personalizarile multiple, acestea au si alte avantaje precum rezistenta la sifonare sau reglaj tehnic. Mai mult, tiparele pentru costumele made-to-measure care se personalizeaza in atelierul SARTO sunt fabricate in spatiul european, un aspect destul de rar pe piata locala.

PROGRAMEAZA O INTALNIRE
Diferenta dintre Bespoke, MTM si RTW
Programează o întalnire cu un consultant vestimentar