Sarto
  • Cosul meu
  • Nu sunt produse in cosul de cumparaturi.

ro en

Cadouri

Stim cat de important este sa faci un cadou inspirat la momentul potrivit. De aceea, iti punem la dispozitie o diversitate de optiuni in materie de cadouri. Fie ca vrei sa faci un cadou spontan de la distanta si sa comanzi un voucher digital, fie ca vrei sa asisti la despachetarea unui cadou clasic, aici vei gasi solutia potrivita. 

Voucher Digital Predefinit

Prin achizitia unui voucher cadou te asiguri ca bucuria persoanei dragi va fi garantata, intrucat poate sa aleaga singur orice isi doreste dintr-o selectie vasta de produse premium. 
Daruieste unul din voucherele predefinite cu produse SARTO, iar consilierii nostri se vor asigura ca persoana draga tie va avea o experienta de neuitat si un cadou asa cum ti l-ai imaginat. Perfect adaptat personalitatii si stilului sau.

Voucher Digital Personalizabil

Uneori, cel mai inspirat cadou este cel care ofera libertatea alegerii. Pornind de la aceasta idee, am creat voucherele valorice personalizabile, care pentru tine simplifica alegerea cadoului perfect, iar pentru destinatar inseamna o multitudine de optiuni. Poti comanda acest voucher online, iar beneficiarul cadoului il va primi automat pe mail. Ulterior, il poate folosi fie pentru cumparaturi online pe sarto.ro, fie direct in showroom-ul nostru.

Voucher Fizic Tiparit

Pentru cei care vor sa se bucure de un cadou clasic, am creat un format de voucher cadou cu totul deosebit. Voucherul cadou SARTO in format fizic este un produs 100% premium: tiparit pe o hartie texturata, sigilata cu ceara, si inclus intr-un plic elegant, legat cu panglica satinata, ce poarta de asemenea un sigiliu. Pentru a adauga o nota personala, voucherul este nominal si poate contine o urare personalizata, in limita a 90 de caractere. 

Boyfriend Shirt

Inspirat de cele mai delicate fiinte din viata noastra, conceptul Boyfriend Shirt le este dedicat in exclusivitate doamnelor si domnisoarelor. Camasa poate fi confectionata pe comanda pe conformatia doamnei sau pe cea a domnului, urmand a fi personalizata pana la cel mai inalt detaliu. Beneficiara cadoului isi va putea alege in showroom-ul SARTO tesatura, culorile, tipul de guler, tipul de manseta, nasturii si initialele monogramei.

Programează o întalnire cu un consultant vestimentar