Sarto
  • Cosul meu
  • Nu sunt produse in cosul de cumparaturi.

ro en

Servicii personalizate

Audit de garderoba

 

Stim ca, de-a lungul timpului, majoritatea barbatilor acumuleaza in garderoba tinute asupra carora nu mai revin sau tinute pe care au tendinta sa le foloseasca intens. Prin serviciul nostru profesionist de audit de garderoba, un consultant SARTO bespoke va poate vizita pentru a identifica impreuna piesele valoroase din garderoba, care sa va puna in valoare tinutele. Fiindca tinem cont de nevoile dumneavoastra, am gandit acest serviciu pentru a va reduce potentiale cheltuieli inutile.

Discuta cu un consultant
SARTO on call

Pentru ca timpul este o resursa pretioasa si limitata, venim in intampinarea dumneavoastra cu serviciul Sarto On Call. La cerere, va putem vizita la birou sau acasa, va prezentam oferta noastra si va luam masurile. Incercati serviciul nostru SARTO On Call si economisiti timp!

Contacteaza-ne telefonic
Shopping personal

Stim ca uneori nu gasiti absolut toate produsele vestimentare pe care le doriti la SARTO sau ca nu putem intotdeauna satisface toate nevoile clientilor nostri, insa ne dam silinta sa va venim in intampinare cu servicii care sa compenseze. Daca doriti achizitia unui produs ce nu se regaseste in portofoliul SARTO sau cautati doar consilierea profesionistilor SARTO, va stam la dispozitie cu un serviciu dedicat de shopping personal.

Programeaza o intalnire
Loc de parcare dedicat

Toti clientii care ne viziteaza in baza unei programari prealabile, beneficiaza, la cerere, de un loc de parcare dedicat aflat in garajul subteran SARTO.

Rezerva-ti locul
Retus

Toate produsele originale SARTO bespoke beneficiaza de retus din partea casei, atat pentru incidente survenite accidental, cat si pentru schimbari de greutate ale clientului.

Discuta cu un consultant
Consilier dedicat, spatiu personal asigurat

Toti clientii care ne viziteaza in baza unei programari prealabile beneficiaza atat de atentia neintrerupta a unui consilier vestimentar dedicat, cat si de intimitatea unei intalniri private. Va asteptam la SARTO bespoke unde colegii nostri va vor consilia in unul dintre cele 3 showroom-uri ce va sunt rezervate.

Fa o rezervare
Serviciul Resoling al pantofilor

La SARTO suntem mandri sa putem oferi serviciul de resoling al pantofilor originali Loake Goodyear Welted. Toti pantofii cumparati de la SARTO sau de la alti dealeri Loake beneficiaza la SARTO de serviciul de inlocuire talpa si flec in fabrica Loake din Anglia, Northamptonshire. Pentru mai multe detalii despre cum poti beneficia de acest serviciu in cel mai scurt timp, te rugam sa-ti contactezi consilierul SARTO.

Discuta cu un consultant
Rezistenta la sifonare

La SARTO stim ca este important ca tinuta ta sa reziste cat mai mult timp fara a se sifona. Din acesta cauza iti punem la dispozitie serviciul "Wrinkle free" prin care ne punem iscusinta, experienta si talentul croitorilor nostri la lucru si iti promitem o reducere de pana la 90% a sifonarii tinutei tale. Pentru mai multe detalii despre cum poti beneficia de acest serviciu in cel mai scurt timp, te rugam sa-ti contactezi consilierul SARTO.

Solicita serviciul
Refrisare

Recomandam cu caldura ca toate vestele si sacourile SARTO sa fie calcate doar de catre un croitor. In timp ce pantalonilor le poate fi refacuta dunga la curatatorie sau chiar pe masa de calcat de acasa, sacourile si vestele necesita un plus de atentie pentru a garanta o imagine impecabila si o durata cat mai lunga de timp. Pentru mai multe detalii despre cum poti beneficia de acest serviciu in cel mai scurt timp, te rugam sa-ti contactezi consilierul SARTO.

Solicita serviciul
Contacteaza-ne!
La SARTO suntem mereu la dispozitia prietenilor si clientilor nostri. Daca doresti sa faci o schimbare in garderoba, sa solicitati consultanta sau chiar sa ne propui un parteneriat, echipa SARTO este aici pentru tine.