Servicii Personalizate

SERVICII PERSONALIZATE
AUDIT DE GARDEROBA
Stim ca, de-a lungul timpului, majoritatea barbatilor acumuleaza in garderoba tinute asupra carora nu mai revin sau tinute pe care au tendinta sa le foloseasca intens. Prin serviciul nostru profesionist de audit de garderoba, un consultant SARTO bespoke va poate vizita pentru a identifica impreuna piesele valoroase din garderoba, care sa va puna in valoare tinutele. Fiindca tinem cont de nevoile dumneavoastra, am gandit acest serviciu pentru a va reduce potentiale cheltuieli inutile.
SARTO ON CALL
Pentru ca timpul este o resursa pretioasa si limitata, venim in intampinarea dumneavoastra cu serviciul Sarto On Call. La cerere, va putem vizita la birou sau acasa, va prezentam oferta noastra si va luam masurile. Incercati serviciul nostru SARTO On Call si economisiti timp!
SHOPPING PERSONAL
Stim ca uneori nu gasiti absolut toate produsele vestimentare pe care le doriti la SARTO sau ca nu putem intotdeauna satisface toate nevoile clientilor nostri, insa ne dam silinta sa va venim in intampinare cu servicii care sa compenseze. Daca doriti achizitia unui produs ce nu se regaseste in portofoliul SARTO sau cautati doar consilierea profesionistilor SARTO, va stam la dispozitie cu un serviciu dedicat de shopping personal.
LOC DE PARCARE DEDICAT
Toti clientii care ne viziteaza in baza unei programari prealabile, beneficiaza, la cerere, de un loc de parcare dedicat aflat in garajul subteran SARTO.
RETUS
Toate produsele originale SARTO bespoke beneficiaza de retus din partea casei, atat pentru incidente survenite accidental, cat si pentru schimbari de greutate ale clientului.
CONSILIER DEDICAT, SPATIU PERSONAL ASIGURAT
Toti clientii care ne viziteaza in baza unei programari prealabile, beneficiaza, de atentia neintrerupta a unui consilier vestimentar dedicat, cat si de intimitatea unei intalniri private. Va asteptam la SARTO bespoke unde colegii nostri va vor consilia in unul dintre cele 3 showroom-uri ce va sunt rezervate.
SERVICIU DE RESOLING AL PANTOFILOR
La SARTO suntem mandri sa putem oferi serviciul de resoling al pantofilor originali Loake Goodyear Welted. Toti pantofii cumparati de la SARTO sau de la alti dealeri Loake beneficiaza la SARTO de serviciul de inlocuire talpa si flec in fabrica Loake din Anglia, Northamptonshire. Pentru mai multe detalii despre cum poti beneficia de acest serviciu in cel mai scurt timp, te rugam sa-ti contactezi consilierul SARTO.
REZISTENTA LA SIFONARE
La SARTO stim ca este important ca tinuta ta sa reziste cat mai mult timp fara a se sifona. Din acesta cauza iti punem la dispozitie serviciul "Wrinkle free" prin care ne punem iscusinta, experienta si talentul croitorilor nostri la lucru si iti promitem o reducere de pana la 90% a sifonarii tinutei tale. Pentru mai multe detalii despre cum poti beneficia de acest serviciu in cel mai scurt timp, te rugam sa-ti contactezi consilierul SARTO.
REFRISARE
Recomandam cu caldura ca toate vestele si sacourile SARTO sa fie calcate doar de catre un croitor. In timp ce pantalonilor le poate fi refacuta dunga la curatatorie sau chiar pe masa de calcat de acasa, sacourile si vestele necesita un plus de atentie pentru a garanta o imagine impecabila si o durata cat mai lunga de timp. Pentru mai multe detalii despre cum poti beneficia de acest serviciu in cel mai scurt timp, te rugam sa-ti contactezi consilierul SARTO.