Sarto
  • Cosul meu
  • Nu sunt produse in cosul de cumparaturi.

ro en
Voucher Digital Personalizabil

Uneori, cel mai inspirat cadou este cel care ofera libertatea alegerii. Pornind de la aceasta idee, am creat voucherele valorice personalizabile, care pentru tine simplifica alegerea cadoului perfect, iar pentru cel care primeste cadoul inseamna o multitudine de optiuni. 

CUMPARA UN VOUCHER PERSONALIZABIL

CUM FUNCTIONEAZA

Voucherele personalizabile se comanda online pe sarto.ro si se expediaza pe mail in mod automat, dupa ce au fost achitate. Beneficiarul cadoului poate folosi voucherul fie pentru cumparaturi online, in magazinul sarto.ro, fie direct in showroom-ul SARTO din Bucuresti.

Voucherul poate fi cumparat in pagina de comanda Voucher Valoric Personalizabil.

CUMPARA UN VOUCHER PERSONALIZABIL

In pagina de comanda vei introduce datele tale si datele celui care va primi cadoul.

Valoarea cadoului poate fi orice suma exprimata in lei si cuprinsa in intervalul 50 lei – 6600 lei. Dupa ce achiti contravaloarea voucherului, beneficiarul va primi pe e-mail un cod unic prin care isi va putea revendica ulterior cadoul.

De asemenea, in pagina de comanda, ai optiunea de a introduce un mesaj personalizat. Acest mesaj, va fi inclus in mail-ul ce contine codul unic al voucher-ului si va fi o supriza placuta pentru destinatar. Iti recomandam sa incluzi un astfel de mesaj, deoarece oferta o nota personala cadoului. 

IMPORTANT: TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE A VOUCHER-ULUI

1. Valoarea voucher-ului nu este rambursabila.

2. Voucherul poate fi utilizat online la o singura comanda. Daca voucher-ul nu este consumat complet, diferenta nu va fi restituita.

3. Voucherul poate fi consumat si offline, in showroom-ul SARTO. In acest caz, beneficiarul trebuie sa prezinte codul voucher-ului pe care doreste sa il revendice. In momentul in care voucherul se utilizeaza in showroom, acesta devine inactiv online.

4. Voucherul este valabil pentru o perioada de 6 luni din momentul in care a fost emis.

CUMPARA UN VOUCHER PERSONALIZABIL