Sarto
  • Cosul meu
  • Nu sunt produse in cosul de cumparaturi.

ro en
Voucher Fizic Tiparit

Cand facem un cadou, asteptam cu nerabdare sa vedem reactia celui care l-a primit. Este un moment special, cand o persoana importanta pentru noi afla care este continutul cadoului si se entuziasmeaza de fiecare detaliu, chiar in prezenta noastra. 

Pentru cei care vor sa se bucure de acest moment, am creat un format de cadou cu totul deosebit. Voucherul cadou SARTO in format fizic este un produs 100% premium: tiparit pe o hartie texturata, sigilata cu ceara, si inclus intr-un plic elegant, legat cu panglica satinata, ce poarta de asemenea un sigiliu. Pentru a adauga o nota personala, voucherul este nominal si poate contine o urare personalizata, in limita a 90 de caractere. 

In alegerea cadoului pentru o persoana draga ai libertate deplina: poti opta pentru orice produs din gama SARTO sau pentru un voucher valoric, pentru ca destinatarul cadoului sa aleaga singur ce isi doreste.

La revendicarea voucherului, beneficiarul se va bucura de experienta SARTO bespoke autentica, primind si o sedinta de consiliere vestimentara, plus toata dedicarea si atentia din partea reprezentatilor SARTO. 

TERMENI SI CONDITII

1. Voucherul fizic tiparit se comanda exclusiv pe baza unei discutii cu un consultant SARTO: personal, telefonic sau in scris (pe email sau alte canale de comunicare).

2. Dupa plasarea comenzii si achitarea voucherului, acesta va fi livrat in 1 zile lucratoare in Bucuresti si 3 zile lucratoare in restul tarii.

3. Valoarea voucherului nu este rambursabila.

4. Voucherul poate fi revendicat doar personal, in showroom-ul SARTO. In acest caz, beneficiarul trebuie sa prezinte voucherul in original. 

5. Voucherul este valabil pentru o perioada de 6 luni, iar ultima zi de valabilitate este scrisa pe documentul original.