Sarto
  • Cosul meu
  • Nu sunt produse in cosul de cumparaturi.

ro en
Caracteristicile costumului

DE CE READY-TO-WEAR?

Atunci cand timpul este problema, costumul ready-to-wear este solutia cea mai buna, din toate punctele de vedere. El poate fi cumparat pe loc, la un cost semnificativ redus datorita absentei personalizarilor.

 

CARACTERISTICILE PROCEDEULUI

Costumul ready-to-wear este creat dupa un tipar si un design standard, gata de achizitie asa cum a fost realizat, fiind optiunea inteligenta si avantajoasa pentru persoanele cu o conformatie mai putin pretentioasa.

 

CONCEPTUL READY-TO-WEAR

Costumul ready-to-wear isi asteapta deja clientii, alaturi de celelalte modele disponibile in showroom. Este optiunea care satisfice nevoia de moment a unei tinute impecabile si se bazeaza tot pe principiile consacrate SARTO. Costumele ready-to-wear de la SARTO sunt confectionate din aceleasi materiale de calitate care desavarsesc costumele bespoke sau made-to-measure.

 

AVANTAJELE COSTUMULUI

Vine in intampinarea domnilor presati de timp ce au nevoie de o tinuta acum, la un pret atractiv. In plus, clientul nu este nevoit sa faca mai multe drumuri sau sa astepte productia costumului, ci il poate achizitiona pe loc, din showroom sau chiar online.

Discuta cu un consultant
Diferenta dintre Bespoke, MTM si RTW