Sarto
  • Cosul meu
  • Nu sunt produse in cosul de cumparaturi.

ro en

DIFERENTA DINTRE CROIELI
BESPOKE - MADE TO MEASURE - READY TO WEAR

Made
to
measure
Ready
to
wear
Bespoke
MADE-TO-MEASURE

Vestimentatia made-to-measure se pozitioneaza ca echilibru intre personalizarea si productia tehnologizata a produsului. Clientul poate alege majoritatea detaliilor costumului, care insa va fi realizat dupa un tipar de serie cu ajustari limitate in termeni de marimi si proportii. Executia costumului dureaza pana la 25 de zile, raportul pret-calitate fiind unul excelent.

READY-TO-WEAR

Vestimentatia ready-to-wear este cea mai simpla modalitate de a obtine un costum pe loc, fara deplasari sau costuri de personalizare. Costumele sunt realizate dupa un tipar standard, iar asupra lor nu se realizareaza nicio interventie. Pot fi cumparate imediat, in showroom sau online si sunt solutia ideala in situatiile de timp si buget limitat.

BESPOKE

Vestimentatia bespoke presupune cel mai inalt nivel de personalizare a produsului, fiind creata de la zero, conform coordonatelor corporale si preferintelor clientului. Costumele bespoke sunt realizate prin tehnici traditionale de croitorie, ceea ce presupune peste 60 de ore de manopera pentru fiecare costum si o proba intermediara cu clientul. Intregul proces dureaza pana la 35 de zile, iar produsul rezultat este o investitie pe termen lung.

Diferenta dintre Bespoke, MTM si RTW
Consilier dedicat
Atelier propriu
Tesaturi premium
Servicii complete
Produse personalizate