Sarto
  • Cosul meu
  • Nu sunt produse in cosul de cumparaturi.

ro en

CĂMAȘĂ PE COMANDĂ

Vrei să surprinzi plăcut un coleg, un manager, un partener, un mentor sau o altă persoană apropiată din viaţa ta? Cadoul premium pe care îl poți personaliza la SARTO reprezintă soluția perfectă în momentele când ești presat de timp. Acest cadou poartă o amprentă de eleganță și profesionalism, aşa că gestul tău va fi remarcat şi apreciat. În plus, va ajunge la destinatar, în doar 6 ore.*

 

Comandă voucherul online

Cadoul personalizat SARTO este o cămașă care oferă fit-ul perfect, realizată doar din materiale premium, precum bumbacul egiptean de la furnizori de prestigiu ca Thomas Mason sau Cotonificio Albini. Odată ajuns în showroom, beneficiarul cadoului se va bucura de experiența SARTO bespoke autentică, primind și o ședință de consiliere vestimentară, plus toată dedicarea și atenția din partea reprezentaților SARTO care îl vor ajuta în personalizarea produsului.

sau
Lasă-ne datele tale
Trimite
VOUCHER CADOU SARTO

Cadoul constă într-un voucher în format fizic și este un produs 100% premium: tipărit pe o hârtie texturată, sigilată cu ceară și inclus într-un plic elegant, legat cu panglică satinată, ce poartă de asemenea un sigiliu. Pentru a adăuga o notă personală, voucherul este nominal si poate conține o urare personalizată. Alături de voucher, beneficiarul primește și catalogul SARTO Bespoke Business 100 împachetat elegant. Comanda se realizează telefonic și este valabilă exclusiv în București. Odată comandat, acesta este revendicat doar în showroom-ul SARTO Bespoke.

* Vezi termenii şi condiţiile

Costul voucherului porneşte de la 850 lei
sau
Lasă-ne datele tale
Trimite